Το Battlefield 2042 μοιράζεται νέες λεπτομέρειες σχετικά με τεχνικές πτυχές στις κονσόλες επόμενης γενιάς και το gameplay του

Published on 3 November 2021 at 11:39

Το Battlefield 2042 κυκλοφορεί αυτό τον μήνα και όλο και περισσότερες λεπτομέρειες κυκλοφορούν για την επόμενη δόση του shooter της EA.

Σήμερα, το Battlefield 2042 μοιράζεται νέες λεπτομέρειες σχετικά με την τεχνική του πτυχή στις κονσόλες, όπως και για το gameplay του. Αρχικά, για εκείνους τους παίκτες που έχουν μια τηλεόραση με ρυθμό ανανέωσης 120 hertz και ήλπιζαν να επωφεληθούν από αυτό με αυτό το παιχνίδι, έχουμε άσχημα νέα, καθώς ο τίτλος δεν θα υποστηρίζει 120 εικόνες ανά δευτερόλεπτο σε κονσόλες, ούτε καν στη νέα γενιά.
Οι πληροφορίες έρχονται μέσω του δημοφιλούς φόρουμ  ResetEra, όπου μια επαληθευμένη προγραμματιστής DICE, έχει μοιραστεί αυτές τις πληροφορίες που σας είπαμε.

Εκτός από τις τεχνικές πτυχές, ο προγραμματιστής διευκρίνισε ότι οι παίκτες της εχθρικής ομάδας θα έχουν έναν ελαφρώς πιο σκούρο και κοκκινωπό χρωματικό τόνο από τους συμμάχους για να διευκολύνουν τη διάκριση της ομάδας μας από τον αντίπαλο στο πεδίο της μάχης.

Τ
Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου 2021 για xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 4, Playstation 5 και Microsoft Windows. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το φιλόδοξο Battlefield Portalmode, μία από τις κύριες καινοτομίες αυτής της νέας έκδοσης του έπους, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.