Το Elden Ring αύριο θα δείξει 15 λεπτά gameplay.

Published on 3 November 2021 at 19:10

Όλο και πλησιάζει η κυκλοφορία ενός από τα πιο αναμενόμενα βιντεοπαιχνίδια του 2022 και η προσδοκία αυξάνεται καθώς πλησιάζει η ημερομηνία. Από την From Software το γνωρίζουν πολύ καλά και γι 'αυτό έχουν επιβεβαιώσει τώρα ότι το Elden Ring θα δείξει αύριο δεκαπέντε λεπτά παιχνιδιού για να ικανοποιήσει τους πόθους των οπαδών της ιαπωνικής εταιρείας. Αυτό έγινε γνωστό μέσω ενός μηνύματος στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω και το οποίο περιέχει όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε.

"Ελάτε μαζί μας για να ρίξετε μια ματιά σε δεκαπέντε λεπτά παιχνιδιού Elden Ring στις 4 Νοεμβρίου στις 16:00 μ.. (ώρα ", δήλωσε ο λογαριασμός Elden Ring πριν διαθέσει στους χρήστες τον σύνδεσμο του YouTube και Twitch για να το απολαύσουν αύριο. Η From Software δεν έχει αποκαλύψει το περιεχόμενο αυτού του live gameplay αλλά αναμένεται ότι μπορούμε να απολαύσουμε μερικά κομμάτια απο την μάχη, την εξερεύνηση και τις καινοτομίες που εισήγαγε αυτός ο νέος τίτλος από τους δημιουργούς του βραβευμένου Sekiro: Shadows Die Twice.

Θυμηθείτε ότι το Elden Ring θα φτάσει στις 25 Φεβρουαρίου 2022 στο Xbox Series X|S, xbox One και σε άλλες πλατφόρμες και είναι το νέο βιντεοπαιχνίδι που δημιουργήθηκε από την From Software, με επικεφαλής τον Hidetaka Miyazaki. Η δημιουργική ιδιοφυΐα συνεργάζεται με τον George R.R. Martin (συγγραφέα του  Game of Thrones) για τη διαμόρφωση  αυτού του νέου τίτλου και από εκείνους που είναι επίσης υπεύθυνοι για τα Dark Souls.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.