Το Diablo 4 και το Overwatch 2 καθυστερούν και πάλι

Published on 5 November 2021 at 11:59

Η φετινή χρονιά δεν είναι και η καλύτερη για την Activision/Blizzard τουλάχιστον για το κοινό, καθώς η εταιρεία έχει μηνυθεί από μεγάλους οργανισμούς στις ΗΠΑ λόγω της κακομεταχείρισης που υφίστανται πολλοί εργαζόμενοι εδώ και χρόνια, οδηγώντας σε ψυχικά προβλήματα και ακόμη και αυτοκτονία. Όχι μόνο η εταιρεία έχει αυτό το μέτωπο ανοιχτό, αλλά πρέπει επίσης να αντιμετωπίσει τις ταραγμένες εξελίξεις του Diablo IV και του Overwatch 2. Οι δύο τίτλοι είχαν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια του έτους 2022, αλλά φαίνεται ότι το Diablo 4 και το Overwatch 2 καθυστερούν και πάλι.

Η ίδια η εταιρεία σε δήλωσή της ανέφερε ότι οι δύο πιο αναμενόμενοι τίτλοι της για το επόμενο έτος (αν και δεν είχαν ακριβή ημερομηνία) θα χρειαστούν ακόμη περισσότερο χρόνο για να βγουν και  φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του 2022 και ακόμη και τις αρχές του 2023. Η επίσημη δήλωση της Blizzard έρχεται από τον Stephen Totilo, αρχισυντάκτη του Kotaku, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Η τρέχουσα κατάσταση της εταιρείας και, ως εκ τούτου, τα έργα της σε εξέλιξη δεν είναι στα καλύτερά της. Ας ελπίσουμε ότι οι τίτλοι μπορούν να έχουν μια πιο ήρεμη ανάπτυξη και ότι οι χρήστες θα λάβουν ποιοτικό περιεχόμενο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.