Το πρώτο Gameplay του Elden Ring ήρθε με στύλ.

Published on 4 November 2021 at 16:32

Από την παρουσίασή του στην E3 2018 κατά τη διάρκεια του event της Microsoft, δεν έχουμε δει απολύτως τίποτα από το παιχνίδι σε πλήρη λειτουργία, πέρα από κάποιο τρέιλερ με την ημερομηνία κυκλοφορίας του και μικρά κομμάτια παιχνιδιού ή τις διαφορετικές διαρροές κακής ποιότητας.

Ωστόσο, σήμερα στις 4 μ.μ. η FromSoftware έδειξε το Elden Ring για πρώτη φορά. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν μπορώ να εκφράσω με αρκετά λόγια την επιθυμία που θέλω για το έχω στα χέρια μου και παρόλο που είδαμε ένα gameplay διάρκειας 15 λεπτών αύξησε ακόμα τη ανυπομονησία για την κυκλοφορία του τουλάχιστον σε μένα.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης μπορέσαμε να δούμε διάφορες πτυχές όπως η εξερεύνηση, η μάχη και πολλά άλλα. Γνωρίζουμε επίσης μερικά από τα NPC που θα βρούμε σε όλο τον κόσμο, εκτός από μερικά από τα πλάσματα που τον κατοικούν. Τέλος είδαμε την έντονη σημασία της εξερεύνησης καθώς θα έχουμε έναν ανοιχτό κόσμο με τον αντίστοιχο χάρτη του, όπου μπορούμε να επισημάνουμε σημεία για σώσουμε μόνιμα κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις περιοχές πόρων.

Το Elden Ring θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου 2022 για xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5 και PC. Όπως και σε άλλες περιπτώσεις, θα έχουμε μια ειδική έκδοση που αποτελείται από αξεσουάρ, art book και μια υπέροχη φιγούρα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.