Η Rockstar αποκαλύπτει τον αριθμό πωλήσεων τόσο του GTA V όσο και του Red Dead Redemption 2.

Published on 5 November 2021 at 09:34

Το Rockstar είναι ένα από τα πιο σεβαστά στούντιο σε ολόκληρο τον κλάδο και δεν είναι περίεργο. Έχει στο βιογραφικό του τίτλους που έφεραν μια επανάσταση κατά την κυκλοφορία τους, όπως GTA San Andreas, ή IPs που πολλοί χρήστες ανυπομονούν να επιστρέψουν στην αγορά, όπως το Bully. Τα τελευταία χρόνια, η Rockstar έχει κυκλοφορήσει δύο πραγματικές επιτυχίες που ακόμη και σήμερα συνεχίζουν να συγκεντρώνουν πολλές, πολλές πωλήσεις και για να το αποδείξουν, η Rockstar αποκαλύπτει τον απίστευτο αριθμό μονάδων που πουλήθηκαν τόσο του GTA V όσο και του Red Dead Redemption 2.

Αυτά τα στοιχεία αποκαλύφθηκαν σε ένα έγγραφο σχετικά με τα κέρδη που δημοσίευσε η Take-Two Interactive επιτρέποντάς μας να δούμε τα τρελά στοιχεία που έχουν φτάσει το GTA V και το Red Dead Redemption 2. Ο τίτλος με πρωταγωνιστές τους Michael de Santa, Franklin και Trevor έχει καταφέρει να φτάσει τα 155 εκατομμύρια μονάδες που έχουν πωληθεί. Εν τω μεταξύ, το Red Dead Redemption 2 έχει καταφέρει να φτάσει 39 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως όντας επίσης μια άλλη αβυσσαλέα επιτυχία από την πλευρά της Rockstar.

Με αυτούς τους αριθμούς, μπορούμε να καταλάβουμε ότι αυτοί οι δύο τίτλοι συνεχίζουν να λαμβάνουν περιεχόμενο ακόμη και αρκετά χρόνια μετά την επίσημη κυκλοφορία τους. Λίγες εταιρείες έχουν αριθμούς αυτού του μεγέθους, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να το κάνει είναι η Rockstar Games.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.