Ίσως μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Gotham Knights σύμφωνα με μια διαφημιστική εικόνα.

Published on 5 November 2021 at 18:33

Μόλις πριν από ένα χρόνο μάθαμε για το Gotham Knights τον επόμενο τίτλο από την WB Montreal (προγραμματιστές του Batman Arkham Origins). Η εντυπωσιακή του παρουσίαση οδήγησε να προσελκύσει την προσοχή πολλών παικτών, ωστόσο, μετά την καθυστέρηση του για το 2022 η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει ένα απόλυτο μυστήριο.

Αν η φήμη που σας φέρνουμε σήμερα είναι αληθινή, φαίνεται ότι μάθαμε ήδη την ημερομηνία κυκλοφορίας του Gotham Knights χάρη σε μια διαφημιστική εικόνα που μοιράστηκε ένα από τα μέλη της ομάδας πίσω από την εκστρατεία προώθησης του παιχνιδιού.

Οι πληροφορίες κοινοποιήθηκαν στο Twitter από τον @tatlinsky, ο οποίος ήταν σε θέση να επαληθεύσει ότι ο Jin Park, διευθυντής διαφημιστικής τέχνης του τίτλου είχε μοιραστεί στην ιστοσελίδα του μια διαφημιστική εικόνα του τίτλου που περιελάμβανε ως ημερομηνία κυκλοφορίας " Spring 2022". Ο εν λόγω ιστότοπος, όπως και η εικόνα, έχει διαγραφεί, αλλά ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να την αποθηκεύσει και να την μοιραστεί με το υπόλοιπο δίκτυο, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.