Η ομάδα Bloober και η Rogue Games ενώνουν τις δυνάμεις τους

Published on 6 November 2021 at 18:59

Για άλλη μια φορά η Bloober Team βρίσκεται στο προσκήνιο ένα πολωνικό στούντιο που έκλεισε πριν από λίγους μήνες μια σημαντική συμφωνία με την Konami, για την οποία δεν υπάρχουν ακόμα γνωστά δεδομένα. Οι δημιουργοί του Blair Witch, Layers of Fear ή του πιο πρόσφατου The Medium, μόλις ανακοίνωσαν την τελευταία συμμαχία του για έναν τίτλο που θα δημοσιευθεί αποκλειστικά στις κονσόλες επόμενης γενιάς και τον υπολογιστή .

Μέσω ενός δελτίου Τύπου η εταιρεία Rogue Games και η Bloober Team ανακοίνωσαν μια νέα συμμαχία για να δημοσιεύσουν από κοινού ένα παιχνίδι που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, για το οποίο πρακτικά τίποτα δεν είναι γνωστό. Η Rogue Games είναι μια πρόσφατη εταιρεία στον τομέα, αλλά με βετεράνους στο ενεργητικό της, οι οποίοι ήταν κάποτε μέρος μεγάλων εταιρειών όπως η Apple, η Sony, η EA και μερικές άλλες μεγάλες εταιρίες. Αυτοί θα είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τη δημοσίευση και τη διανομή του παιχνιδιού.

Δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλές λεπτομέρειες από την συμφωνία πέρα από τα προαναφερθέντα, ωστόσο, και οι δύο εταιρείες έχουν μιλήσει εκφράζοντας τη συγκίνησή τους για μια τέτοια ένωση. Ο  CEO της Bloober Team, Piotr Babieno σχολίασε:

Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Rogue σε αυτό το καταπληκτικό έργο. Είμαστε υπερήφανοι για τη δημιουργία παιχνιδιών που ωθούν τα όρια της πρωτοτυπίας  και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία που μοιράζεται το όραμά μας.

Ολοκληρώνοντας αυτή τη δήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Rogue Games, Matt Casamassina, εξήγησε μερικούς από τους λόγους αυτής της ένωσης.

Θαυμάζουμε τα σκοτεινά και όμορφα παιχνίδια της Bloober εδώ και χρόνια, οπότε ξέραμε αμέσως ότι ήταν η μόνη ομάδα που δικαιώθηκε σε αυτή την περίεργη, τρελή ιδέα. Σήμερα δεν είναι η μέρα: αξέχαστα, πρωτότυπα και δροσερά παιχνίδια απαιτούν χρόνο και φροντίδα, αλλά είμαστε πρόθυμοι να ανακοινώσουμε τις λεπτομέρειες αυτού του έργου σε μεταγενέστερη ημερομηνία.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.