Το Elden Ring θα έχει δύο λειτουργίες γραφικών στις κονσόλες

Published on 7 November 2021 at 00:57

Κάθε ημέρα που περνάει συνεχίζουμε να γνωρίζουμε μικρές λεπτομέρειες (χάρη στις διαρροές) σχετικά με τις λειτουργίες γραφικών που θα μπορούσε να προσφέρει το αναμενόμενο Elden ring. Αν εκτιμήσουμε το gameplay που παρουσιάστηκε χθες, μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα ότι το παιχνίδι φαίνεται θεαματικό και χωρίς αμφιβολία θα είναι η καλύτερη οπτική εργασία που θα προσφέρει η FromSoftware μέχρι σήμερα.

Πηγαίνοντας σε λεπτομέρειες και με τους ψυχρούς αριθμούς, η σελίδα gametop του παιχνιδιού αποκάλυψε ότι το Elden Ring θα διαθέτει δύο γραφικές λειτουργίες στην κονσόλα. Αυτό αναφέρεται στο PlayStation 5, αλλά μπορούμε να το υποθέσουμε ότι το ίδιο θα υπάρχει στο Xbox Series X και στο Xbox Series S.

Επί του παρόντος δεν μιλάμε για επίσημες πληροφορίες, επομένως λαμβάνουμε με προσοχή αυτές τις πληροφορίες. Αυτό που έχει διαρρεύσει υποδηλώνει ότι το Elden Ring θα έχει λειτουργία γραφικών και λειτουργία απόδοσης, κάτι παρόμοιο με αυτό που έχουμε δει με το Remake του Demon's Souls στο PlayStation.

Και οι δύο λειτουργίες όπως συμβαίνει με πολλά τρέχοντα παιχνίδια, θα μας προσφέρουν τη δυνατότητα να παίξουμε όπως ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μας. Μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ υψηλότερης γραφικής πιστότητας ή μεταξύ υψηλότερου ή καλύτερου ρυθμού εικόνων ανά δευτερόλεπτο.

Το Elden Ring έρχεται στο Xbox αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο στις 25 Φεβρουαρίου 2022.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.