Το Assassin's Creed Valhalla περιγράφει λεπτομερώς τι να περιμένουμε για το υπόλοιπο του 2021

Published on 7 November 2021 at 11:50

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που το Assassin's Creed Valhalla κυκλοφόρησε και έγινε το πρώτο παιχνίδι της σειράς που προσγειώθηκε στη νέα γενιά κόνσολών με όλα όσα συνεπαγόταν. Η Ubisoft εργάζεται από τότε στο βιντεοπαιχνίδι της με dlc,  θεματικές εκδηλώσεις και  ενημερώσεις που έρχονται τους τελευταίους μήνες είναι καλή απόδειξη αυτού. Τώρα το Assassin's Creed Valhalla περιγράφει λεπτομερώς το περιεχόμενό του για το υπόλοιπο του 2021. Οι οπαδοί του βιντεοπαιχνιδιού με πρωταγωνιστή τον Βίκινγκ Eivor έχουν ακόμα δυνατά συναισθήματα μπροστά τους.

"Έτοιμος για περισσότερο; Εδώ μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση του τι έρχεται στο Assassin's Creed Valhalla. Φαίνεται ότι το 2021 εξακολουθεί να έχει κάποια περισσότερα μυστήρια για να ανακαλύψετε" σχολίασε η επίσημη περιγραφή του Assassin's Creed πριν δώσει τη θέση του στην εικόνα στην οποία προσφέρονται όλες οι λεπτομέρειες. Παρακάτω περιγράφουμε λεπτομερώς ποια είναι αυτά τα νέα περιεχόμενα.

  • 9/11: Update 1.4.0
  • 9/11: Free Activity – Tombs of the Fallen
  • 11/11 – 2/12: Limited Time Event – Oskoreia Festivities
  • December: Update 1.4.1

Προς το παρόν, η Ubisoft δεν είναι ακόμη σε θέση να προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα περιλαμβάνει κάθε μία από τις δωρεάν ενημερώσεις, καθώς και τις δραστηριότητες που θα περιλαμβάνουν περισσότερο playable περιεχόμενο στο Assassin's Creed Valhalla. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το limited-time event όπως έχει συμβεί στο παρελθόν, θα εισαγάγει δραστηριότητες και εκδηλώσεις στον οικισμό μας για να είναι σε θέση να λάβει αποκλειστικές ανταμοιβές και πολλά άλλα, όλα δωρεάν. Αναμένεται ότι σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα μέσα και έξω για το περιεχόμενο που θα φτάσει την Τρίτη της επόμενης εβδομάδας στο παιχνίδι της γαλλικής εταιρείας.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.