Το event για την 20η επέτειο του Xbox θα είναι must!

Published on 9 November 2021 at 07:04

Η Microsoft θα φιλοξενήσει μια ειδική εκπομπή για τον εορτασμό της 20ης επετείου του Xbox στις 15 Νοεμβρίου και ο Jez Corden, δημοσιογράφος του Windows Central, αναφέρει πως θα είναι ένα πραγματικά must-see γεγονός ακόμα και αν δεν περιέχει τις ανακοινώσεις των νέων παιχνιδιών.
Προφανώς, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση είναι απλά μια φήμη, που δεν προέρχεται από επίσημη πηγή, αλλά ο Jez Corden θεωρείται πολύ αξιόπιστος, επειδή είναι ιστορικά κοντά σε περιβάλλοντα της Microsoft και πιθανές πηγές που μπορούν να παρέχουν ακριβείς πληροφορίες.

Αυτό που αναφέρεται μπορεί επομένως να αντιπροσωπεύει καλά και κακά νέα, καθώς αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο, αλλά ίσως δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις με προσθήκες άγνωστων τίτλων.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν πολύ ενδιαφέροντα νέα, καθώς αυτό που αναφέρεται αφορά μόνο την απουσία αιφνιδιαστικών παιχνιδιών. Έτσι, θα μπορούσε να υπάρχει χώρος για τα παιχνίδια που έχουν ήδη ανακοινωθεί, και έτσι ίσως με νέα τρέιλερ και νέο υλικό σχετικά με τίτλους που αναμένονται ιδιαίτερα από τους χρήστες του Xbox, καθώς και πιθανά νέα σχετικά με το Xbox Game Pass.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.