Δήλωση από το developement του Scorn : "Εάν η έλλειψη επικοινωνίας είναι τόσο ενοχλητική, απλά ζητήστε επιστροφή χρημάτων"

Published on 7 November 2021 at 19:01

Ένα από τα μεγάλα παιχνίδια που έπρεπε να έρθουν στο Xbox πριν από το τέλος του 2021 ήταν το Scorn. Το παιχνίδι εξέπληξε τους πάντες με την παρουσίασή του και την ανανεωμένη εικόνα του και από τότε είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια για πολλούς παίκτες και σε Xbox και σε PC. Το παιχνίδι σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, έχει λάβει χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter και η ανάπτυξή του έχει επιμηκυνθεί εδώ και χρόνια οπότε μερικοί από τους θαμώνες που έχουν συνεργαστεί οικονομικά για τη δημιουργία του είναι εξοργισμένοι από τη μικρή ενημέρωση του στούντιο.

Σχετικά με την έλλειψη επικοινωνίας, η ομάδα έχει μοιραστεί μια σημαντική ενημέρωση στη σελίδα kickstarter εξηγώντας πώς πηγαίνει η ανάπτυξη και πως εξελίσσεται από το 2018. Εν ολίγοις, η ομάδα εξήγησε ότι στις 10 Δεκεμβρίου η καθυστέρηση για το 2022 θα επισημοποιηθεί και εξήγησαν επίσης ότι το 90% της δουλειάς που έγινε από το 2018 κατέληξε στα σκουπίδια και όλα ξανάρχισαν μέχρι αυτό που είδαμε στα διαφορετικά gameplays.

Η μελέτη εξήγησε τους λόγους που τους οδήγησαν να επικεντρωθούν στην εργασία και να μην μοιραστούν πάρα πολλές λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών. Ήταν πολύ σαφείς ότι έκαναν λάθη και ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας που έδωσαν για το τέλος του 2021 ήταν αβέβαιη οπότε ήταν πολύ σαφείς ότι το πρώτο πράγμα είναι να αναπτύξουν το παιχνίδι που θέλουν, και να μην δώσουν δεδομένα και πληροφορίες που μπορούν στη συνέχεια να οδηγήσουν σε απογοητεύσεις όπως στο παρελθόν.

Και τέλος, μια μικρή φιλική συμβουλή: αν η έλλειψη επικοινωνίας είναι τόσο ενοχλητική, απλά ζητήστε επιστροφή χρημάτων και τέλος. Είναι απλά ένα παιχνίδι. Μπορείτε να το παίξετε όταν είναι διαθέσιμο αν εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.