Η Square Enix ισχυρίζεται ότι το Marvel's Avengers ήταν μια απογοήτευση για την εταιρεία

Published on 10 November 2021 at 00:29

Σε αυτό το σημείο δεν είναι μυστικό για κανέναν ότι το τελικό αποτέλεσμα του Marvel's Avengers ήταν σημαντικά χαμηλότερο από αυτό που αναμενόταν. Η προσέγγιση του τίτλου σε game-as-a-service (επίσης γνωστή ως GAAS) επικρίθηκε δριμύτατα, ειδικά επειδή δεν εφαρμόστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δεν υπήρχε αρκετό περιεχόμενο για ένα παιχνίδι αυτού του στυλ.

Τώρα ακόμα και η εταιρεία του λυπάται για το αποτέλεσμα του τίτλου. Η Square Enix λέει ότι ο τίτλος ήταν μια απογοήτευση για την εταιρεία με αποτελέσματα που είναι χαμηλότερα από τις προσδοκίες. Θεωρούν επίσης ότι μέρος του προβλήματος ήταν ότι αυτό το είδος παιχνιδιού δεν έχει επωφεληθεί από τις αρετές του στούντιο προγραμματιστών του την Eidos Montreal. Αυτές οι πληροφορίες κοινοποιήθηκαν από τον Yosuke Matsuda, πρόεδρο της Square Enix, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ετήσιας έκθεσης της εταιρείας προς τους επενδυτές της.

Ωστόσο, παρά αυτή την απογοητευτική επίδοση για τον τίτλο της Eidos Montreal ο Matsuda έβγαλε ένα θετικό συμπέρασμα δηλώνοντας ότι παρ 'όλα αυτά η ανάπτυξη αυτού του τίτλου τους βοήθησε να μάθουν για την ανάπτυξη των τίτλων GAAS και τη σημασία της επιλογής παιχνιδιών και ειδών που εκμεταλλεύονται τις συγκεκριμένες αρετές .


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.