Αυτές είναι οι πέντε διαφορετικές κατηγορίες που θα μπορέσουμε να δοκιμάσουμε στην closed beta του Elden Ring

Published on 8 November 2021 at 18:52

Πρόσφατα η From Software έδειξε ένα εντυπωσιακό 15λεπτο gameplay του Elden Ring, επιδεικνύοντας τον εντυπωσιακό ανοιχτό κόσμο του, μια μεγάλη ποικιλία εχθρών και διάφορες λεπτομέρειες σχετικά με τους διαφορετικούς μηχανισμούς του.

Σήμερα σας φέρνουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πέντε διαφορετικές κατηγορίες που θα είμαστε σε θέση να δοκιμάσουμε στην κλειστή beta του Elden Ring. Οι πληροφορίες κοινοποιήθηκαν μέσω του επίσημου λογαριασμού Twitter του τίτλου όπου ανέβασε στο διαδίκτυο δύο εικόνες που δείχνουν το διαφορετικό στυλ καθενός από τους τύπους χαρακτήρων που μπορούμε να επιλέξουμε.

Elden Ring : Αποκαλύφθηκαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες, οι πέντε κατηγορίες που μπορούμε να επιλέξουμε είναι οι εξής:

  • Warrior
  • Enchanted Knight
  • Prophet
  • Champion
  • Bloody Wolf

Αν και στην closed beta θα είμαστε περιορισμένοι στο να επιλέξουμε έναν χαρακτήρα αν οι προηγούμενοι τίτλοι χρησιμεύουν ως αναφορά στο τελικό παιχνίδι που θα μπορούμε να δημιουργήσουμε τον χαρακτήρα μας σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας χωρίς κανένα περιορισμό. Η From Software συνήθως ακολουθεί αυτή την προσέγγιση στις closed beta για να απλοποιήσει τη διαδικασία, παρέχοντας έναν προ-εξοπλισμένο και με στάνταρ skills στον χαρακτήρα. Η closed beta του Elden Ring θα ξεκινήσει στις 12 Νοεμβρίου για όσους έχουν την τύχη να εγγραφούν και να επιλεγούν.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.