Η 343 Industries αποκαλύπτει την νέα έκδοση του Halo Waypoint.

Published on 8 November 2021 at 23:06

Ενώ όλοι περιμένουν την κυκλοφορία του Halo Infinite, οι ομάδες της 343 Industries εξακολουθούν να εργάζονται. Εκτός από το ίδιο το παιχνίδι, γίνεται σημαντική δουλειά στο οικοσύστημα γύρω από τον Master Chief. Έτσι, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα δοκιμής, η νέα έκδοση της σελίδας Halo Waypoint μόλις τέθηκε στο διαδίκτυο και φέρνει καινοτομίες.
Η νέα σελίδα Halo Waypoint είναι πολύ διαφορετική από αυτή που υπήρχε πριν. Προσανατολισμένη στο να είναι πλήρως προσβάσιμη και λειτουργική, αυτή η νέα έκδοση είναι η κύρια πύλη για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το έπος. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει τον ιστότοπο, αλλά και την έκδοση για κινητά και τις εφαρμογές Android και iOS. Η απεικόνιση μπορεί να είναι διαφορετική όλο το περιεχόμενο που υπήρχε πριν παραμένει διαθέσιμο: τα παιχνίδια, το τμήμα eSports είναι όλα είναι εκεί. Το μέρος που θα μαθαίνουμε νέα θα παρουσιαστεί με πιο προφανή τρόπο για να επιτρέψει σε κάθε επισκέπτη να βρει τις πληροφορίες που θέλει το συντομότερο δυνατό.

Η σελίδα προφίλ κάθε παίκτη θα εμφανίζει επίσης τα μετάλλια και θα συνδέσει τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εάν το επιθυμείτε. Αλλά η μεγαλύτερη καινοτομία δεν θα συμβεί μέχρι να κυκλοφορήσει το Halo infinite. Πράγματι θα είναι δυνατή η προσαρμογή της εμφάνισης του Spartan σας απευθείας από το Halo Waypoint. Αργότερα, αυτή η δυνατότητα θα επεκταθεί στα χρώματα των όπλων και των οχημάτων.

Οι παίκτες θα μπορούν επίσης να δουν την πρόοδο του Battle Pass τους και τις διάφορες εβδομαδιαίες προκλήσεις. Όλα θα είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή, ακόμα και αν δεν έχετε άμεση πρόσβαση στο παιχνίδι. Οι κωδικοί εξαργύρωσης που σχετίζονται με το Halo θα μπορούν επίσης να εξαργυρωθούν απευθείας στην εφαρμογή η οποία θα είναι συνδεδεμένη στο προφίλ Xbox.

Τα φόρουμ παίρνουν επίσης μια αλλαγή. Βελτιστοποιούνται για χρήση μέσω προγράμματος περιήγησης αλλά είναι επίσης διαθέσιμα μέσω του Discourse app. Τα παλιά post  δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμα αλλά οι ομάδες της  343 Industries εργάζονται για να τις επαναφέρουν στη νέα έκδοση. Ωστόσο, τα φόρουμ τύπου "Υποστήριξη" καταργήθηκαν σκόπιμα, καθώς το στούντιο ήθελε να ανακατευθύνει τους παίκτες στον ιστότοπο Halo Support.

Το Halo Infinite θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου 2021. Αυτή η νέα έκδοση του Waypoint θα είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για να εισέλθετε σε αυτή τη νέα εποχή της ζωής του Halo.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.