Νέα "αφίσα" για το Mass Effect.

Published on 8 November 2021 at 16:57

Το Mass Effect είναι χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο αγαπημένα έπη της βιομηχανίας των videogames το οποίο παρά το τέλος της αρχικής τριλογίας του, το οποίο δεν έπεισε τους πάντες ,το Andromeda που δεν είχε την αίγλη της αρχικής τριλογίας για πολλούς  συνεχίζει να γεμίζει με επιθυμία σχεδόν όλους τους οπαδούς που το έχουν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ανακοίνωση πριν από αρκετούς μήνες, μιας νέας δόσης ήταν κάτι που γιορτάστηκε μέσα στην κοινότητα των οπαδών, οι οποίοι περιμένουν ανυπόμονα ανεξάρτητα από οτιδήποτε, και ότι θέλουμε να ελπίζουμε ότι η Bioware έχει σίγουρα μάθει αρκετά από τα λάθη του παρελθόντος όχι μόνο στον συγκεκριμένο τίτλο  αλλά και με μερικά από τα άλλα έργα της (Anthem).

Η 7η Νοεμβρίου, επίσης γνωστή ως Mass Effect Day ή N7 Day ο επίσημος λογαριασμός του παιχνιδιού στο Twitter αποφάσισε να μας δώσει μια απλή αλλά ενδιαφέρουσα αφίσα για να μας υπενθυμίσει ότι ο επόμενος τίτλος του έπους είναι ακόμα σε εξέλιξη και ότι αυτό δεν έμεινε μόνο στο τρέιλερ που παρουσιάστηκε πέρυσι στα Game Awards.

Ενώ η εικόνα δεν συνοδευόταν από νέες πληροφορίες, προσφέρεται πραγματικά να προσπαθήσει να κάνει κάποιες θεωρίες, όπως ότι ο κρατήρας έχει σχήμα Geth, ή ότι ένας από τους 4 αριθμούς φαίνεται να είναι Krogan. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο για να λάβουμε νέες πληροφορίες, αλλά βοηθά να έχουμε αυτή την εικόνα για να θυμόμαστε ότι το Mass Effect είναι ακόμα ζωντανό.

Να υπενθυμίσουμε πως μέχρι να έρθει το νέο κεφάλαιο στα χέρια μας  μπορούμε να απολαύσουμε το Mass Effect Legendary Edition που κυκλοφορεί από 14 Μαΐου 2021 για Microsoft Windows, Xbox One και PlayStation.Επίσης μπορείτε να δείτε το video από την ομάδα μας αφιερωμένο στο Mass Effect Legendary Edition.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.