Η Konami αφαιρεί προσωρινά το Metal Gear Solid 2 και 3 από τα ψηφιακά καταστήματα.

Published on 8 November 2021 at 19:41

Τα βιντεοπαιχνίδια είναι γεμάτα από έπη όλων των ειδών και όπως συμβαίνει για παράδειγμα στον κινηματογράφο υπάρχουν μερικές που έχουν ολόκληρες λεγεώνες οπαδών πίσω. Ένα από αυτά είναι το Metal Gear Solid το έπος της Konami και χάρη στο Hideo Kojima έφτασε σε επίπεδα ποιότητας που σήμερα είναι δύσκολο να ταιριάξουν.

Μετά την αποχώρηση του Ιάπωνα προγραμματιστή από την Konami το έπος έχει πέσει στα τάρταρα και υπάρχουν πολλοί από εμάς που θέλουν να κυκλοφορήσει μια νέα δόση. Ενώ περιμένουμε να συμβεί αυτό (αν συμβεί ποτέ) σήμερα σας φέρνουμε νέα που δεν είναι τόσο καλά! Η Konami αφαιρεί προσωρινά το Metal Gear Solid 2 και 3 από τα ψηφιακά καταστήματα.

Όπως εξηγεί η Konami στη δική της ιστοσελίδα αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η εταιρεία πρέπει να ανανεώσει την άδεια χρήσης όλων των ιστορικών εικόνων που εμφανίζονται και στους δύο τίτλους. Η ανάκληση και των δύο Metal Gear Solid έχει γίνει από όλα τα ψηφιακά καταστήματα και θα ξεκινήσει από σήμερα. Η Konami λέει ότι κάνει αυτό έτσι ώστε αυτό να μην διαρκέσει πολύ, οπότε και τα δύο παιχνίδια θα επιστρέψουν στα καταστήματα κάποια στιγμή.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.