Διέρρευσαν νέες λεπτομέρειες του GTA IV Remastered που ίσως έρθει το 2023

Published on 9 November 2021 at 15:48

Μετά την ανακοίνωση και την επικείμενη άφιξη του Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, τώρα είναι η ώρα να προχωρήσουμε λίγο παραπέρα και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την άφιξη του GTA 4 Remastered. Αυτή τη στιγμή έχουμε μια συλλογή τριών παιχνιδιών  για το επόμενο έτος έχουμε τη νέα έκδοση του GTA 5 και τώρα αρχίζουν οι φήμες για μια remastered έκδοση του GTA 4 για το 2023.

Όπως έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο το παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη και θα κυκλοφορήσει το 2023 για pc, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X και Xbox Series S.

Νέες πληροφορίες σχετικά με το Red Dead Redemption Remastered αποκαλύφθηκαν.

Αν αυτή η φήμη είναι αληθινή, το παιχνίδι θα φτάσει πλήρες με τα δύο expansion που κυκλοφόρησαν στη συνέχεια, The Lost and Damned και The Ballad of Gay Tony. Το GTA 4 Remastered δεν θα έχει multiplayer θα είναι μόνο το campaign μαζί με τα δύο expansion που αναφέρθηκαν λίγο παραπάνω.

Αυτή τη στιγμή επαναλαμβάνουμε ότι πρόκειται για φήμη και όχι για επίσημη πληροφορία, γι ' αυτό σας προτρέπουμε να λάβετε αυτές τις πληροφορίες με προσοχή μέχρι να να ανακοινωθεί κάτι επίσημο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.