Αποκαλύφθηκαν πλάνα ενός ακυρωμένου παιχνιδιού Batman.

Published on 9 November 2021 at 21:28

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε ήδη, πριν από λίγους μήνες η Nvidia GeForce Now διέρρευσε μια ενδιαφέρουσα λίστα όπου εμφανίστηκαν νέα αποκλειστικά παιχνίδια για το Xbox αλλά και τρίτου μέρους μεταξύ των οποίων ήταν ένα νέο Batman Arkham Insurgency, το οποίο θα ήταν μια συνέχεια των γεγονότων που συνέβησαν στο Arkham Knight. Γνωρίζουμε ότι αυτό το τελευταίο παιχνίδι τελειώνει πολύ καλά, αλλά αφού ακούσαμε τόσες φήμες, όλα θα μπορούσαν να συμβούν.

Αν και πριν από χρόνια φημολογούνταν ότι η σειρά Arkham θα λάμβανε συνέχεια οι τελευταίες φήμες έδειξαν ότι το εν λόγω παιχνίδι Batman που αναπτύσσονταν από την Warner Bros Games Montreal ακυρώθηκε τελικά αν και όλα έχουν επανενεργοποιηθεί μετά τις διαρροές για το Arkham Insurgency. Τώρα λοιπόν, όπως κοινοποίησε ο λογαριασμός ArkhamVideosTwitter, αυτές θα μπορούσαν να είναι οι πρώτες εικόνες (concept art) του ακυρωμένου παιχνιδιού Batman, το οποίο είχε την κωδική ονομασία "Project Sabbath" και επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει ο Damian Wayne.

Αυτά τα concept arts έχουν δημοσιευτεί από τον καλλιτέχνη Goran Bukvic μέσω του artstation, παρουσιάζοντας τα πρώτα σχέδια των στολών Batman του Damian και Bruce Wayne, από το υποτιθέμενο ακυρωμένο sequel του Arkham Knight της WB Games Montreal. Επιπλέον, μπορούμε να παρατηρήσουμε και τα πρώτα σχέδια της Batmoto. Αυτή τη στιγμή όλα είναι αρκετά αμφίβολα για το μέλλον των παιχνιδιών Batman Arkham. Αν και φαίνεται ότι η ιστορία έχει τελειώσει, η Warner Bros θα μπορούσε να μας εκπλήξει μια μέρα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.