Ο Phil Spencer σχεδιάζει να αποκτήσει στούντιο που αναπτύσσουν πιο casual περιεχόμενο.

Published on 11 November 2021 at 14:17

Ο Phil Spencer είναι ίσως το πιο σημαντικό και αγαπημένο άτομο σε όλο το περιβάλλον του Xbox. Έβαλε τον εαυτό του επικεφαλής του τμήματος βιντεοπαιχνιδιών της Microsoft όταν ήταν απαραίτητο όπου κατάφερε να αλλάξει την εικόνα και τη νοοτροπία και χάρη σε όλα αυτά πολλοί πιστεύουν ότι ήταν αυτός που έσωσε το τμήμα από ένα πολύ πιθανό θάνατο.

Εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στην ατελείωτη αναζήτηση νέων στούντιο με τα οποία όχι μόνο επιδιώκει να επεκτείνει τα IPs του, αλλά και να βελτιώνει συνεχώς το Xbox Game Pass ένα παράδειγμα αυτού είναι αυτό που συνέβη με τη Ninja Theory, Playground Games, Double Fine και πιο πρόσφατα την Bethesda. Αλλά φαίνεται ότι δεν έχει να κάνει μόνο με το να πάρουμε τα πιο αγνά παιχνίδια ή σκληροπυρηνικά αλλά ότι ο Phil ενδιαφέρεται και για άλλα πράγματα.

Χάρη στη συνέντευξη που μπόρεσε να πραγματοποιήσει ο ιστότοπος Bloomberg κατά τη διάρκεια της International Council Summit, του Paley, ο Phil Spencer δήλωσε το ενδιαφέρον του για αυτό, δηλώνοντας τα εξής:

"Όταν σκέφτομαι όλα τα είδη που συνήθως σχετίζονται με το Xbox, ναι, έχουμε roblox, έχουμε Minecraft, έχουμε FIFA και Fortnite, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε πιο κοινωνικούς και περιστασιακούς τίτλους που υπάρχουν ήδη".

Πρόσθεσε επίσης ότι είναι «πολύ περήφανος για τους δημιουργούς που αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο Xbox» και ότι θέλει να «είναι σε θέση να εκτελέσουν τη δημιουργική τους ικανότητα ως μέρος της ομάδας».

Ωστόσο, δεν επιβεβαιώνω συγκεκριμένα σχέδια σχετικά με το ποιες εταιρείες επικεντρώθηκαν σε περιστασιακά παιχνίδια προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του αλλά αν η αποφασιστικότητά του είναι τόσο ισχυρή όσο όταν αποφάσισε να αποκτήσει την Bethesda, πιθανότατα θα γνωρίζουμε κάτι γι 'αυτό σε λίγους μήνες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.