Το Microsoft store αναβαθμίζεται και θα θυμίζει κάτι από Steam

Published on 14 November 2021 at 03:30

Πριν από αρκετά χρόνια, ο Phil Spencer υποσχέθηκε στους χρήστες υπολογιστών ότι θα βελτιώσει την απόδοση του Microsoft Store συμβατή πλατφόρμα, η οποία απείχε πολύ από τα πρότυπα που παρατηρούνται σε εταιρειών όπως η Valve, η Ubisoft κτλ.

Ωστόσο, βήμα προς βήμα, φαίνεται ότι τελικά ο λόγος του Phil Spencer αρχίζει να αντικατοπτρίζεται στο μέλλον του καταστήματος. Χάρη στο The Verge, γνωρίζουμε ότι το Microsoft Store ενημερώνεται, και μοιάζει όλο και περισσότερο με αυτό που μπορούμε να δούμε σε άλλα clients όπως το Steam.

Μέσω του καναλιού στο Youtube η ίδια η Microsoft ήταν υπεύθυνη για τη σύνταξη όλων των ειδήσεων που αναφέρονται στο άρθρο του The Verge, όντας το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι από την επόμενη επίσημη ενημέρωση του Microsoft Store τα παιχνίδια θα εγκατασταθούν στους υπολογιστές μας με τον ίδιο τρόπο όπως στο Steam, ;oπου θα μας επιτρέψει να έχουμε πρόσβαση σε όλα τα τοπικά αρχεία.

Με αυτήν την ενημέρωση θα μας επιτρέψει να πραγματοποιήσουμε ένα από τα πράγματα που ζητήθηκαν περισσότερο από το κατάστημα της Microsoft: την εγκατάσταση mods. Επιπλέον, θα μας δοθούν επίσης περισσότερες επιλογές όταν επιλέγουμε πού και πώς θέλουμε να κατεβάσουμε ένα παιχνίδι όπως επίσης και η πλοήγηση στο ίδιο κατάστημα θα βελτιωθεί επίσης.

Δεν υπάρχει ακόμα επιβεβαίωση για το πότε θα μπορέσουμε να δούμε με τα μάτια μας το ενημερωμένο Microsoft Store . Ωστόσο από το The Verge διαβεβαιώνουν ότι είναι πιθανό να το δούμε πριν από την κυκλοφορία του Halo Infinite, στις 8 Δεκεμβρίου.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.