Η Bethesda μοιράζεται εκπληκτικά artworks από το starfield

Published on 12 November 2021 at 20:36

Το Starfield είναι αναμφισβήτητα μία από τις μεγάλες αποκλειστικές κυκλοφορίες που θα έχει το Xbox στο μέλλον και ένα καλό παράδειγμα αυτού είναι οι πληροφορίες που κοινοποιούνται μέσω των καναλιών και των εξουσιοδοτημένων φωνών του παιχνιδιού τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Todd Howard ισχυρίστηκε ότι είναι πολύ σίγουροι για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Starfield, εκτός από το να διασφαλίσουν ότι από το στούντιο είχαν την αίσθηση ότι το παιχνίδι θα έπρεπε να φτάσει στην αγορά "τώρα ή ποτέ". Σήμερα τα νέα για τον τίτλο ήταν διαφορετικά, μοιράζοντας ακόμη απίστευτα artwork του Starfield.
Στην ιστοσελίδα του Starfield, η Bethesda μοιράζεται πολλά artworks του Starfield, όπου μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις πιθανές τοποθεσίες που θα έχει ο τίτλος. Κοιτάζοντας τις εικόνες, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το επόμενο έργο της Bethesda θα διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από μέρη για να πάτε.

Άγονες ερήμους, πόλεις με έντονο cyberpunk στυλ και άλλες πόλεις που μας θυμίζουν περισσότερο αυτό που είδαμε σε άλλες γαλαξιακές περιπέτειες εμφανίζονται στα artworks του τίτλου αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα έχουμε πολλά μέρη με μεγάλη προσωπικότητα.

Τώρα μένει μόνο να περιμένουμε μέχρι τις 11 Νοεμβρίου 2022 για να απολαύσουμε το Starfield στο Xbox Series X|S και pc.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.