Νέες λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν για τα παιχνίδια από την Compulsion και Obsidian

Published on 12 November 2021 at 15:35

Όλα δείχνουν ότι η Compulsion Games και η Obsidian Entertainment έχουν κάποια κρυμμένα έργα έτοιμα να κυκλοφορήσουν τα επόμενα χρόνια, καθώς αποκαλύφθηκαν νέες λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις αποκλειστικότητες που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Αναμένεται ότι αυτά θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του 2022, αλλά βλέποντας το έργο και των δύο στούντιο, ίσως η κυκλοφορία αυτών των νέων IPs θα είναι πιο μακριά από ό, τι νομίζετε.

Μέσω του Windows Central, αποκαλύφθηκαν μερικές πολύ περίεργες και ελκυστικές λεπτομέρειες αυτών των νέων έργων των στούντιο. Στο άρθρο, το οποίο είναι αρκετά επεξηγηματικό, εκτός από τη δημοσιοποίηση αυτών των συγκεκριμένων τίτλων, αναφέρεται επίσης ότι έχει ακουστεί η κωδική ονομασία "Vonnegut", και έναν νέο αποκλειστικό τίτλο με το όνομα "Velvet", αν και μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα .

Το νέο παιχνίδι από την Compulsion (γνωστή από το We Happy Few) έχει την κωδική ονομασία "Midnight", και περιγράφεται ως "ένα παιχνίδι δράσης τρίτου προσώπου που διαδραματίζεται σε έναν σκοτεινό και φανταστικό κόσμο". Προφανώς, θα παρουσιάζει μαγεία και μεγάλα φανταστικά θηρία με γοτθικό περιβάλλον σαν single-player τίτλος . Από την άλλη, το παιχνίδι της Obsidian έχει την κωδική ονομασία "Pentiment" και θα σκηνοθετηθεί από τον διευθυντή του Fallout: New Vegas και Pillars of Eternity, Josh Sawyer. Είναι λεπτομερής ότι θα είναι ένα παιχνίδι γεμάτο διαλόγους, επικεντρωμένο σε μια συνωμοσία δολοφονίας, που περιγράφεται ως "μια αφηγηματική περιπέτεια ρόλων".

Το νέο παιχνίδι της Obsidian ίσως να διαδραματίζεται στη μεσαιωνική Ευρώπη.

Αναμένεται ότι και τα δύο παιχνίδια δεν θα δουν το φως της ημέρας πολύ σύντομα. Στην περίπτωση του έργου της Compulsion  αυτό θα ήταν το πιο μακρινό, καθώς η πρεμιέρα του θα ήταν έτοιμη για "μερικά ακόμη χρόνια". Αντίθετα, το παιχνίδι της Obsidian θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022, αλλά χωρίς ακριβή ημερομηνία. Αναμφίβολα, εξαιρετικά και περίεργα έργα της Microsoft, τα οποία έχουν πλέον αποκαλυφθεί αυξάνοντας τις προσδοκίες για να δούμε νέα σενάρια και νέες περιπέτειες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.