Το Xbox Series X|S φαίνεται να έχει ήδη ξεπεράσει τις πωλήσεις διάρκειας ζωής του Xbox One στην Ιαπωνία

Published on 12 November 2021 at 13:41

Φαίνεται ότι οι προσπάθειες του Xbox να μπει στην ιαπωνική αγορά μπορεί τελικά να αποδίδουν. Μετά από ένα έτος διαθεσιμότητας σε όλο τον κόσμο, το μοντέλο Xbox Series X|S έχει ήδη ξεπεράσει τις πωλήσεις διάρκειας ζωής του Xbox One στην περιοχή.

Αυτές οι πληροφορίες έρχονται μέσω του Game Data Library. Κινήθηκε γύρω στις 116.119 μονάδες σε μόλις ένα χρόνο σε σύγκριση με τις 114.726 μονάδες του Xbox One μετά από περίπου επτάμισι χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πιο πρόσφατος αριθμός περιλαμβάνει συνδυαστικά τις πωλήσεις του Xbox Series X και S.
Αν και δεν είναι εντελώς επίσημο ακόμα ήταν θέμα χρόνου σε συνέχεια του περασμένου μήνα, όταν αποκαλύφθηκε ότι το Xbox Series X|S είχε ξεπεράσει τις πωλήσεις 100.000 μονάδων στην Ιαπωνία. Την περασμένη εβδομάδα το Game Data Library ανέφερε επίσης ότι οι πωλήσεις του Xbox Series είχαν προγραμματιστεί να ξεπεράσουν τις πωλήσεις xbox One. Η Famitsu πιθανότατα να επιβεβαιώσει και τα τελευταία στοιχεία.

Τον Ιούνιο, το Xbox επιβεβαίωσε ότι η Ιαπωνία ήταν η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά του συστήματος. Ακολουθεί το Xbox δηλώνοντας εδώ και αρκετό καιρό πώς θέλει να επεκτείνει την εμβέλειά του στην περιοχή. Εργάζεται επίσης σκληρά για την εξασφάλιση ιαπωνικών συνεργασιών και ιαπωνικών παιχνιδιών για το Xbox Game Pass και το Microsoft Store.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.