Το Gameplay του starfield θα έρθει το επόμενο καλοκαίρι

Published on 14 November 2021 at 14:17

Εξακολουθούμε να αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την επόμενη μεγάλη παραγωγή της Bethesda και Xbox Game Studios το Starfield. Το επόμενο μεγάλο παιχνίδι του στούντιο είναι αυτό στο οποίο εργάζεται η κεντρική ομάδα της Bethesda και το πρώτο που θα βγει ανάμεσα σε όλα τα έργα που έχουν στην κατοχή τους.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε μικρές λεπτομέρειες του παιχνιδιού γνωρίζουμε ότι θα φτάσει κατά την κυκλοφορία του Xbox Game Pass αλλά πέρα από διαφορετικά τρέιλερ δεν έχουμε δει ακόμα ένα gameplay του παιχνιδιού που να μας δείχνει όλες τις δυνατότητες που γνωρίζουμε στα χαρτιά.

Η ανάρτηση που έκανε ο Todd Howard στο Reddit το ίδιο κατέστησε σαφές πότε θα δούμε το πρώτο gameplay του αναμενόμενου Starfield. Αν νομίζατε ότι θα ήταν σύντομα θα πρέπει να οπλιστείτε με λίγη υπομον, δεν θα είναι μέχρι το επόμενο καλοκαίρι όταν δούμε το παιχνίδι σε δράση όπως του αξίζει.

Σχεδιάζουμε να δείξουμε το gameplay το επόμενο καλοκαίρι. Είμαστε ευχαριστημένοι με την πρόοδο που καταφέραμε να κάνουμε στα charts. Μερικά από αυτά τα trailers φαίνονται ήδη στοin-engine reveal trailer

Το καλοκαίρι θα μπορούσε να συμπέσει με το event της Microsoft στην E3 2022, οπότε πρέπει να περιμένουμε μόνο μερικούς μήνες ακόμα για να δούμε τι έχει να μας προσφέρει ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια των τελευταίων ετών για το Xbox και το PC.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.