Πρώτο συγκριτικό video για το Elden Ring.

Published on 13 November 2021 at 14:26

Στις 4 Νοεμβρίου, ο κόσμος σταμάτησε για να εξετάσει το νέο έργο της FromSoftware, Elden Ring. Εκείνη την Πέμπτη μπορούσαμε να δούμε μεγάλο μέρος του κόσμου τους, NPC, μάχες, μενού, κλπ. Όλα σε ένα gameplay με διάρκεια περίπου 15 λεπτά.

Ως συνήθως, το κανάλι YouTube "ElAnalistaDeBits", έχει κάνει σύγκριση μεταξύ όλων των κονσολών επόμενης γενιάς. όπου το Xbox Series S συνεχίζει να δείχνει για άλλη μια φορά τις δυνατότητές του, ενώ το Series X και PS5 είναι αρκετά κοντά στις περισσότερες ενότητες.

Πριν επισημάνουμε ορισμένα δεδομένα της σύγκρισης, πρέπει να θυμόμαστε ότι έχουμε μια κλειστή beta και το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη για μερικούς μήνες ακόμα. Όπως έχουμε δει στο βίντεο, η ταχύτητα φόρτωσης είναι σχετικά μικρή, αλλά στο PS5 είναι η μισή από αυτή στο Xbox Series. Ωστόσο, το Xbox σας κερδίζει από την άποψη της ποιότητας στις διαφορετικές λειτουργίες του, αν και με μια πολύ μικρή διαφορά. Τέλος, αναφέρετε ότι, κατά τη διάρκεια της τεχνικής δοκιμής, το Xbox S αποδίδει πολύ καλά στη λειτουργία ποιότητας, φτάνοντας τα 40 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε πολλές στιγμές.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.