Η εσωτερική Beta του Skull and Bones ίσως αρχίσει σύντομα.

Published on 16 November 2021 at 20:49

Η νέα πειρατική περιπέτεια της Ubisoft παρουσιάστηκε στην E3 το 2017. Από τότε μέχρι σήμερα, το Skull and Bones βρίσκεται στο παρασκήνιο, παρέχοντας ελάχιστες πληροφορίες στους οπαδούς του πέρα από τα γνωστά ζητήματα και τις πολλαπλές επανεκκινήσεις στην ανάπτυξη. Από την ανακοίνωσή του γνωρίζουμε ότι η Ubisoft Singapore ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη του παιχνιδιού, αν και οι τελευταίες φήμες θα έδειχναν αλλαγή μετακομίζοντας στην Ubisoft Montreal, αφού είχε ξαναρχίσει την ανάπτυξή του και πάλι με στόχο να είναι ένα παιχνίδι τύπου Sea of Thieves.

Το Skull and Bones φαίνεται να ήταν ο μεγάλος πονοκέφαλος για την Ubisoft, αν και τώρα όλα θα μπορούσαν να κυλήσουν ομαλά αφού ο γνωστός δημοσιογράφος και αξιόπιστος leaker Tom Henderson, αποκάλυψε μέσω Twitter ότι η εσωτερική beta του Skull and Bones θα ξεκινήσει σύντομα. Μια τέτοια beta θα είχε ως στόχο να δοκιμάσει τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Έτσι, οι οπαδοί του Skull and Bones θα μπορούσαν να είναι τυχεροί, καθώς στην E3 2022 ή σε ένα επερχόμενο Ubisoft Forward θα μπορούσαμε να λάβουμε νέα με τη μορφή παιχνιδιού.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι οι τελευταίες διαρροές έδειξαν ότι το Skull and Bones θα διαδραματίζεται στον Ινδικό Ωκεανό, όπου μπορούμε να πλοηγηθούμε άνετα, περνώντας από πειρατικά καταφύγια σε τοποθεσίες όπως η Μαδαγασκάρη ή η Μοζαμβίκη.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.