Η Remedy ανοίγει νέο studio στην Σουηδία.

Published on 17 November 2021 at 23:33

Η Remedy είναι ένα από αυτά τα πολύ ειδικά στούντιο και καταφέρνουν πάντα να διατηρούν μια προσδοκία κάθε φορά που ανακοινώνουν ένα νέο παιχνίδι. Τα τελευταία IP του, Quantum Break and Control, είναι δύο πολύ καλά παιχνίδια με αρκετά πρωτότυπες ιστορίες και που καταφέρνουν να κρατήσουν τον παίκτη κολλημένο στο χειριστήριο από το πρώτο λεπτό. Ωστόσο, και ίσως σε μια προσωπική σημείωση, υπάρχει ένα άλλο παιχνίδι πάνω από αυτά: το Alan Wake.

Ενώ το στούντιο «αρνείται» να μιλήσει καθαρά για μια συνέχεια, φαίνεται ότι στα σχέδιά τους εισέρχεται σε μια επέκταση που θα τους οδηγήσει να είναι ένα μεγαλύτερο και πληρέστερο στούντιο. Για το σκοπό αυτό, η Remedy θα ανοίξει ένα νέο στούντιο στη Στοκχόλμη το επόμενο έτος όπου θα μπορούσαν να εργάζονται έως και 25 εργαζόμενοι.

Η ιδέα της δημιουργίας αυτής της μελέτης είναι κυρίως ότι οι εργαζόμενοι να έχουν ένα χώρο για να συναντιούνται εγκαίρως και μετά Covid  η Remedy έχει δημιουργήσει ένα υβριδικό απομακρυσμένο μοντέλο  πρόσωπο με πρόσωπο  που είναι καλύτερα προσαρμοσμένο σε αυτούς τους καιρούς. Ο James Salt ένας από τους διευθυντές παιχνιδιών της Remedy δήλωσε:

Καταλαβαίνουμε ότι ο καθένας είναι διαφορετικός και έχει διαφορετικές ανάγκες, σε διαφορετικές ημέρες. Μερικές μέρες περνάνε καλύτερα εστιασμένες με ακουστικά, δουλεύοντας σε κάτι χαλαρό ενώ άλλες ημέρες, όπως όταν οι ομάδες εργάζονται στο σχεδιασμό ίσως να επωφεληθούν από τον χρόνο πρόσωπο με πρόσωπο. Το υβριδικό μοντέλο έχει να κάνει με το να επιτρέπεται στους ανθρώπους να επιλέγουν τη μέθοδο που λειτουργεί καλύτερα για αυτούς, σε μια δεδομένη ημέρα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.