Το Mortal Kombat 11 μπορεί να έρθει στο Xbox Game Pass πολύ σύντομα.

Published on 15 November 2021 at 16:46

Σε περίπτωση που κάποιος από αυτούς που μας διαβάζουν εξακολουθεί να μην γνωρίζει, φέτος είναι η 20ή επέτειος του Xbox και συγκεκριμένα, σήμερα 15 Νοεμβρίου θα εορταστεί με ένα streaming στο οποίο το brand name υπόσχεται να προσφέρει πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο για τους φίλους της. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλες ανακοινώσεις ή παρουσιάσεις παιχνιδιών, αν θα μπορούσαμε να έχουμε κάποια δυνατή προσθήκη στο Xbox Game Pass, όπως το Mortal Kombat 11.

Και δεν το λέμε ελαφρά τη καρδία, επειδή, όπως ανέφερε το Windows Central, η ίδια η Microsoft έχει δείξει ένα τμήμα του Mortal Kombat 11 σε μια ανακοίνωση του Xbox Game Pass στο Insta account της, κάτι που αναμφίβολα αποτελεί άμεσο δείκτη της άφιξής της στην υπηρεσία, όπως έχει συμβεί σε άλλες περιπτώσεις. Ακόμα περισσότερο όταν αυτός ο τύπος διαφημίσεων συνήθως ξεπροβάλει κάποιες ώρες πριν αποκαλυφθεί.

Η αλήθεια είναι ότι η συμπερίληψη του Mortal Kombat 11 στην υπηρεσία είναι αναμφίβολα μια βόμβα. Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι έχει στην αγορά για μερικά χρόνια, εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα και πιο σύγχρονα. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν ήταν μόνο το best-seller στις ΗΠΑ τον μήνα της κυκλοφορίας του, αλλά και οι μήνες που ακολούθησαν. Ακόμη και στην τελευταία έκθεση του NPD του Οκτωβρίου, εμφανίζεται στο top 20.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.