Το Warhammer 40,000: Battlesector έρχεται τον Δεκέμβριο στο Xbox Game Pass.

Published on 16 November 2021 at 17:17

Αναμφίβολα, όλοι οι οπαδοί του φανταστικού κόσμου του Warhammer που είναι επίσης χρήστες του Xbox Game Pass, ζουν μια μεγάλη στιγμή. Εκτός από την πρόσφατη ανακοίνωση ότι το πολυαναμενόμενο Total War: Warhammer III θα προσγειωθεί στο Xbox Game Pass για PC, ένας άλλος σημαντικός τίτλος που βασίζεται στο δημοφιλές franchise θα προσγειωθεί σύντομα στη συνδρομητική υπηρεσία.

Μιλάμε για το Warhammer 40.000: Battlesector, τον τίτλο που αναπτύχθηκε από την Black Lab Games που μετά τη συγκέντρωση εξαιρετικών κριτικών στο Steam, προετοιμάζει την άφιξή του στις κονσόλες από τις 2 Δεκεμβρίου και όπως έχετε ήδη μαντέψει ο τίτλος θα προσγειωθεί στο Xbox Game Pass την ίδια ημέρα της κυκλοφορίας του.

Το Warhammer 40.000: Το Battlesector είναι ένα turn-based παιχνίδι στρατηγικής που μας οδηγεί στο σκοτεινό και αιματηρό μέλλον του Warhammer 40.000 στο οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε, να οργανώσουμε και να πολεμήσουμε με το δικό μας στρατό την πανούκλα των Tyranid που καταστρέφει τον Baal Secundus.

Σε αυτόν τον νέο τίτλο συναντάμε ξανά με ένα από τα κεφάλαια των Space Marines που αγαπήθηκαν περισσότερο από την κοινότητα του Warhammer 40.000, των τρομακτικών Bloody Angels που πρέπει να πολεμήσουν έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους που απειλούν την Empire of Humanity την εξάπλωση σε όλο το γαλαξία των Tyranids.

Εκτός από την ανακοίνωση της επερχόμενης άφιξης στο Xbox Game Pass αυτού του νέου τίτλου, η Slitherine ανακοίνωσε επίσης ότι την ίδια ημέρα θα φτάσουν τα δύο πρώτα DLC στο παιχνίδι που θα προσθέσουν ελίτ μονάδες στις φατρίες των Bloody Angels και Tyranids.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.