Η 343 Industries εργάζεται ήδη για τα προβλήματα του Halo Infinite battle pass

Published on 17 November 2021 at 14:02

Χθες το Multiplayer του Halo Infinite είναι πλέον διαθέσιμο τόσο στις κονσόλες Xbox όσο και στον υπολογιστή. Η ξαφνική κυκλοφορία του ίδιου ανακοινώθηκε εκπληκτικά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εορτασμού για τα 20 χρόνια του Xbox που πραγματοποιήθηκε την 15 Νοεμβρίου στην οποία παρουσιάστηκε ένα teaser της σειράς Halo της Paramount +, ένα ντοκιμαντέρ και τα τελευταία παιχνίδια που μπήκαν στο. backwars compatible πρόγραμμα

Το Multiplayer του Infinite από την πλευρά του, και από την εμπειρία μου με αυτό μπορώ να σας πω ότι δεν είναι καθόλου κακό και ότι είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αν και δεν μπορώ να αρνηθώ ότι αν κάτι πραγματικά καταφέρνει να με ενοχλήσει, είναι η πρόοδος στο Battle Pass.

Η πρόοδος αισθάνεται πολύ αργή, αναγκάζοντάς μας να παίξουμε για λίγες ώρες για να μπορέσουμε να ανέβουμε 1 ενιαίο επίπεδο (Αυτό χωρίς το premium pass) κάτι που πραγματικά καταλήγει σε μια προσπάθεια πολύ περιττή και εξαντλητική για να ξεκλειδώσουμε μόνο ένα ή δύο κομμάτια για να προσαρμόσουμε τον εξοπλισμό μας.

Το καλό με αυτό είναι ότι η 343 Industries γνωρίζει τα παράπονα των χρηστών, όπως σχολιάζει ο Brian Jarrard στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, οπότε η ομάδα εκμεταλλεύεται για να βελτιώσει το σύστημα μέσω των δεδομένων που ελήφθησαν από τα πρώτα χθεσινά match. Ενθαρρύνει επίσης όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν στη βελτίωση του παιχνιδιού, να μοιραστούν τυχόν σχόλια που θέλουν να δώσουν ή τυχόν σφάλματα που θα ήθελαν να αναφέρουν μέσω της επίσημης σελίδας υποστήριξης halo..


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.