Εκτιμήσεις δείχνουν ότι το Xbox Series S έχει πουλήσει περισσότερα από το Series X σε ορισμένες σημαντικές περιοχές.

Published on 18 November 2021 at 08:31

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η εταιρεία Ampere Anallytics, το Xbox Series S ενδέχεται να έχει πουλήσει περισσότερα από το Xbox Series X σε ορισμένες περιοχές που θεωρούνται σημαντικές. Ένας από τους λόγους είναι σίγουρα η χαμηλότερη τιμή σε σύγκριση με τον μεγαλύτερο αδελφό, αλλά θα πρέπει επίσης να θεωρηθεί η  δυσκολία εύρεσης ενός Series X στα καταστήματα γεγονός που έχει οδηγήσει πολλούς να μεταφερθούν στο Series S χάρη στο συνδυασμό κόστος-όφελος.

Σύμφωνα με τον ερευνητή Piers Harding-Rolls της Ampere, η στρατηγική της Microsoft για διαφοροποίηση για το Series S ήταν επιτυχής ακριβώς λόγω των προβλημάτων με τα αποθέματα που οφείλεται στην δυσκολία εύρεσής ημιαγωγών.

Η επιτυχία του Xbox Series S, το οποίο είναι μια αποκλειστικά ψηφιακή κονσόλα, είχε μεγάλο αντίκτυπο στις ψηφιακές πωλήσεις Xbox με πολύ διαφορετικές αναλογίες σε σύγκριση με αυτό που συμβαίνει στο PS5. Η πώληση παιχνιδιών στην κονσόλα της Microsoft είναι κυρίως ψηφιακή.

Στο παρελθόν, ο Phil Spencer έχει δηλώσει ότι αναμένει περισσότερες πωλήσεις Xbox Series S από το Series X στον τρέχοντα κύκλο παραγωγής. Αυτό μπορεί να συμβεί στην πραγματικότητα. Αναμένουμε ότι το Series S θα συνεχίσει να πουλάει καλά.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.