Το Pragmata καθυστερεί έως το 2023

Published on 22 November 2021 at 21:15

Η Capcom επιβεβαίωσε ότι το Pragmata δεν θα ξεκινήσει το 2022 όπως είχε προγραμματιστεί και θα φτάσει το 2023 με ημερομηνία που δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Το τρέιλερ που είδαμε στην παρουσίασή του μας παρουσίασε έναν αστροναύτη που εξερευνά μια φαινομενικά μετα-αποκαλυπτική πόλη. Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης της πόλης συναντά ένα κορίτσι και την "ψηφιακή" γάτα της και όλα αυτά συμβαίνουν πριν ένας δορυφόρος συντριβεί σε ένα είδος θόλου όπου βρίσκονται οι πρωταγωνιστές μας.

Η ανακοίνωση του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2020 και έκτοτε η ιαπωνική εταιρεία δεν έχει κάνει καμία ενημέρωση για την εξέλιξη του (που φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα), αλλά η έλλειψη πληροφοριών τους κάνει να χάνουν στη λήθη.

Η ομάδα μας εργάζεται σκληρά και με πάθος στο έργο για να κάνει το Pragmata ένα αξέχαστο παιχνίδι, για αυτό αποφασίσαμε να αναβάλουμε την κυκλοφορία μέχρι το 2023.

Όπως έχουμε πει στις ανώτερες γραμμές, δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία για την κυκλοφορία του παρά μόνο για το 2023 οπότε το 2022 δεν θα είναι η χρονιά του.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.