Η Arkane Lyon "δίνει στοιχεία" για το πώς μπορεί να είναι το επόμενο παιχνίδι τους.

Published on 21 November 2021 at 16:27

Η Arkane Lyon δεν σταματά και εργάζεται ήδη σε έναν νέο καθηλωτικό προσομοιωτή, όπως προέκυψε από μια πρόσφατη αγγελία εργασίας. Η ανακοίνωση αφορά τη θέση του κορυφαίου σχεδιαστή επιπέδου, επομένως μια βασική φιγούρα για έναν ελκυστικό προσομοιωτή. Το κείμενο περιγράφει εν συντομία το στούντιο:

"Η Arkane είναι γνωστή για τους δημιουργικούς κόσμους και για τα παιχνίδια δράσης πρώτου προσώπου, συμπεριλαμβανομένων των franchise Dishonored και Prey, τα οποία έχουν κερδίσει πολλά Games of the Year βραβεία. Ο τελευταίος τίτλος μας , Deathloop, που κυκλοφόρησε στις 14 Σεπτεμβρίου PC και PS5, είναι μια άλλη επιτυχία! "

Φυσικά, το Deathloop πέτυχε τα αποτελέσματα που σχεδιάστηκαν από την ομάδα ανάπτυξης και τον εκδότη. Όσο για το νέο παιχνίδι, η διαφήμιση δεν περιέχει πολλές λεπτομέρειες, αλλά ορισμένες απαιτήσεις για τους υποψηφίους είναι αρκετά αποκαλυπτικές, ειδικά η απαραίτητη "γνώση για stealth action παιχνίδια στο Dishonored" και η δυνατότητα "συνεργασίας με τον δημιουργό του παιχνιδιού στο campaign "που καθιστά σαφές πώς μιλάμε για έναν τίτλο που πιθανότατα θα έχει στοιχεία για έναν παίκτη.

Προφανώς η Arkane Lyon θα ετοιμάζει το επόμενο παιχνίδι του σε στυλ dishonored και deathloop. Σας υπενθυμίζουμε ότι, μπορεί να μην είναι καν μια νέα IP, αλλά η συνέχιση ενός από αυτά τα παιχνίδια. Για να δούμε τι θα περιμένουμε από το συγκεκριμένο studio.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.