Δεν θα υπάρξει άλλη αναβολή για το Dying Light 2

Published on 20 November 2021 at 01:19

Η Techland γνωρίζει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ματιών της βιομηχανίας είναι πάνω τους όχι μάταια γιατί το επόμενο παιχνίδι τους είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα από τις αρχές του 2022. Όχι μόνο επειδή είναι η συνέχεια του πιο βραβευμένου τίτλου του, αλλά για όλα αυτά που περιβάλλουν αυτή τη συνέχεια. Αφού το καθυστέρησε κατά δύο μήνες (είχε αρχικά προγραμματιστεί για αυτό το μήνα Φεβρουάριο), το στούντιο θέλει να βεβαιωθεί ότι τα νεύρα είναι ήρεμα.

Για το σκοπό αυτό, ο επικεφαλής σχεδιαστής, Tymon Smektala, επιβεβαίωσε σε πρόσφατη δήλωσή του ότι οι πιθανότητες νέας καθυστέρησης είναι "μηδενικές".

Με αυτόν τον τρόπο, ο κύριος σχεδιαστής κατάστησε σαφές στο MP1st ότι το Dying Light 2 δεν θα υποστεί ξανά καθυστέρηση. Από την άλλη, δήλωσε επίσης ότι η καθυστέρηση ήταν εν μέρει υπαιτιότητα της πανδημίας αλλά ότι υπήρχαν και άλλες προκλήσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσουν.

Υπήρχαν μερικοί λόγοι για τους οποίους καθυστερήσαμε το παιχνίδι. Φυσικά, ο COVID ήταν ένας από τους παράγοντες, αλλά δεν θέλω να το κατηγορήσω καθόλου, επειδή όλα έπρεπε να περάσουν από αυτό και όλοι έπρεπε να αντιμετωπίσουμε διαφορετικούς αγώνες και νέες προκλήσεις που προκλήθηκαν από την πανδημία.

Ένα από τα επιχειρήματα που είπε ήταν ότι το παιχνίδι είναι ένα μη γραμμικό παιχνίδι, οπότε όταν πρόκειται να μιλάνε  για γυάλισμα είναι σαν να γυάλισαν πολλά παιχνίδια.

Στην πραγματικότητα, δεν γυαλίzετε ένα παιχνίδι, αλλά μερικά παιχνίδια ταυτόχρονα. Επειδή το ίδιο παιχνίδι μπορεί να έχει τόσες πολλές παραλλαγές και μερικές από αυτές μπορεί να είναι τόσο διαφορετικές που πρέπει να ελέγξετε κάθε επιλογή, όχι μόνο χίλιες φορές, αλλά 1000 φορές πολλαπλασιαζόμενες με τον αριθμό των παραλλαγών. Με αυτόν τον τρόπο αυτός είναι ένας άλλος λόγος για την καθυστέρηση και επίσης επειδή είναι το μωρό μας. Είναι η ip μας! Ανήκει στο στούντιο. Ξέραμε ότι δεν θα μπορούσαμε να κυκλοφορήσει το παιχνίδι αν δεν ήταν έτοιμο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.