Ο Influencer Khaby Lame είναι το νέο αστέρι της διαφήμισης για το Xbox Series S.

Published on 18 November 2021 at 21:44

Ο κόσμος της διαφήμισης είναι αναμφίβολα κάτι σαν δίκοπο μαχαίρι, καθώς είναι το μέσο που είναι υπεύθυνο για την προσπάθεια να μας πουλήσει κάποιο προϊόν ή υπηρεσία .

Ευτυχώς υπάρχουν βίντεο που επικεντρώνονται σε αυτό το θέμα που έχουν μια τόσο απλή και διασκεδαστική υπόθεση, η οποία μπορεί να είναι δύσκολο να ξεχαστεί, όπως στην περίπτωσή μου με το "Standoff", μια από τις κλασικές διαφημίσεις Xbox, η οποία εξακολουθεί να είναι ενσωματωμένη στη μνήμη μου. 

Το Xbox Series S παρουσιάζει μια νέα και φιλική διαφήμιση με τον Khabby Lame
Ο Ιταλός αστέρας του Tik Tok, Khaby Lame, είναι ο πρωταγωνιστής της νέας διαφήμισης του Xbox Series S, η οποία μας προσκαλεί να μην περιπλέκουμε πάρα πολύ όταν πρόκειται να θέλουμε να παίξουμε. Όντας ένα τόσο σύντομο βίντεο, θα προτιμούσα να μην μιλήσω πάρα πολύ γι 'αυτό, αλλά όπως μπορείτε να φανταστείτε, έχει μια υπόθεση παρόμοια με αυτή που μπορείτε να δείτε στο προφίλ σας στο Tik-Tok.

Αυτή η διαφήμιση συνοδευόταν με την ανακοίνωση στο Twitter ενός πακέτου Xbox Series S στο οποίο περιλαμβάνονται το Fortnite και το Rocket League, καθώς και επιπλέον περιεχόμενο για αυτά, όπως το Midnight Drive Pack, μερικά αξεσουάρ, Fortnite Turkeys και πολλά άλλα, υπενθυμίζοντάς μας επίσης στη διαδικασία, ότι σε αυτή την κονσόλα δεν μπορούμε μόνο να απολαμβάνουμε διπλά γρήγορους χρόνους φόρτωσης, αλλά μιας εμπειρίας μέχρι 120fps.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.