Θέλεις όλα τα Cosmetics στο Marvel's Avengers? Θα πληρώσεις αδρά

Published on 22 November 2021 at 16:08

Το Avengers έχουν μια τεράστια ποσότητα cosmetics για τους υπερήρωες της. Ενώ μερικά από αυτά μπορούν να επιτευχθούν απλά επενδύοντας ώρες στον τίτλο, ένα μεγάλο μέρος τους μπορεί να αποκτηθεί μόνο μέσω του καταστήματος πληρώνοντας πραγματικά χρήματα.

Ωστόσο, έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο μπορεί να κοστίσει να αγοράσετε όλα αυτά τα cosmetics; Φαίνεται ότι υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν κάνει, αφού στις ειδήσεις που σας φέρνουμε σήμερα υπολογίζουν πόσο θα κόστιζε να αγοράσετε όλα τα cosmetics του τίτλου. Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο χρήστης του Reddit saali22, μια μέρα βαρέθηκε και αποφάσισε να αρχίσει να υπολογίζει πόσο θα κόστιζε να αγοράσει όλα αυτά. Το αποτέλεσμα της προσθήκης όλων αυτών οδηγεί σε μια επιβλητική επένδυση 3.317,50 ευρώ για όσους θέλουν να τα κατέχουν όλα.

Είναι σαφές ότι σε αυτό τον τίτλο δεν είναι ιδιαίτερα εφικτό να πάρουμε όλα τα cosmetics για όλους τους χαρακτήρες του. Το Marvel's Avengers έχει ένα κάπως παράξενο ταξίδι, στο οποίο η ίδια η Square-Enix παραδέχτηκε ότι η απόδοση του παιχνιδιού ήταν απογοητευτική για την εταιρεία.

Ο τίτλος είναι διαθέσιμος σε Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 4, Playstation 5 και PC. Επιπλέον, αυτή τη στιγμή αποτελεί μέρος του καταλόγου Xbox Game Pass τόσο για κονσόλες όσο και για υπολογιστή.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.