Η Kojima Productions ανοίγει νέο τμήμα αφιερωμένο στην τηλεόραση, κινηματογράφο και μουσική!

Published on 23 November 2021 at 11:00

Σε όλες τις βιομηχανίες, υπάρχουν διαφορετικές προσωπικότητες που ξεχωρίζουν για τα έργα τους (στον κινηματογράφο, για παράδειγμα, έχουμε τον Tarantino η τον Christopher Nolan των οποίων τα έργα είναι μοναδικά στο είδος τους). Αντίστοιχα στα βιντεοπαιχνίδια, μία από αυτές τις "μοναδικές" φιγούρες είναι, χωρίς αμφιβολία, ο Hideo Kojima, πατέρας του metal gear solid . Μετά την ηχηρή αποχώρησή του από την Konami, δημιούργησε την Kojima Production αναπτύσσοντας το Death Stranding και όντας μια ακόμη επιτυχία του Ιάπωνα σκηνοθέτη. Και τώρα, κάνει το επόμενο άλμα καθώς η Kojima Productions ανοίγει ένα νέο τμήμα αφιερωμένο στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και τη μουσική βιομηχανία..

Τα νέα τα είδαμε  μέσω της GamesIndustry τα οποία απηχούσαν τη δημιουργία αυτού του νέου τμήματος της Kojima Productions, το οποίο θα βρίσκεται στο Λος Άντζελες και θα διευθύνεται από τον Riley Russell, βετεράνο του PlayStation Brand που εργαζόταν για τρεις δεκαετίες στην εταιρεία σε διάφορες θέσεις.

Ο Kojima ήταν πάντα στενά συνδεδεμένος με τον κινηματογράφο, αφού τα έργα του δανείζονται πολλά στοιχεία από αυτή τη βιομηχανία. Ενώ αυτό το τμήμα θα είναι υπεύθυνο για έργα που σχετίζονται με τη μουσική, τον κινηματογράφο ή την τηλεόραση, το τμήμα στην Ιαπωνία αναπτύσσει το νέο βιντεοπαιχνίδι που διευθύνει ο Hideo Kojima (αν και εξακολουθούμε να γνωρίζουμε πολύ λίγα έως τίποτα).


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.