Η EA δεν δίνει το πράσινο φως στην DICE για ένα νέο Star Wars Battlefront.

Published on 22 November 2021 at 23:07

Το Star Wars: Battlefront 2 ξεκίνησε ως μία από τις πιο επικριτεες κυκλοφορίες της EA αλλά ακόμα κι έτσι, κατάφερε να ξεπεράσει και να τοποθετηθεί ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια σε αυτό το σύμπαν.

Σύμφωνα με τα νέα από την ίδια την ΕΑ, θα πρέπει να περιμένουμε αρκετό καιρό για μια συνέχεια, καθώς σύμφωνα με τον insider Tom Henderson το Star Wars Battlefront δεν θα έχει νέο "αδελφό" λόγω προβλημάτων με την άδεια. Εκτός από αυτό, αρκετά μέλη της ομάδας battlefront έχουν φύγει από το DICE πέρυσι, γεγονός που καθιστά αρκετά δύσκολη την ανάπτυξη ενός τρίτου μέρους όσο αφορά φυσικά το εγγύς μέλλον.
Παρ 'όλα αυτά, δεν είναι όλα άσχημα νέα, καθώς φαίνεται ότι η EA ασχολείται με την ανάπτυξη άλλων παιχνιδιών Star Wars, αν και φαίνεται ότι αυτά θα επικεντρωθούν περισσότερο σε single player εμπειρία, γεγονός που μας κάνει να πιστεύουμε ότι ένα από αυτά θα μπορούσε πράγματι να είναι η συνέχεια του "Jedi: Fallen Order".

Προς το παρόν φαίνεται ότι αν είστε φίλος αυτού του myltiplayer τίτλου θα πρέπει να συνεχίσετε λίγο περισσότερο με το Battlefront 2. Ευτυχώς σήμερα μιλάμε για ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι με μια ποικιλία χαρτών και λειτουργιών και επιπλέον μπορείτε να το παίξετε δωρεάν αν έχετε τη συνδρομή EA Play ή Xbox Game Pass Ultimate.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.