Το Hitman 3 Year 2 θα περιλαμβάνει νέους χάρτες, νέες αποστολές και πολλά άλλα

Published on 22 November 2021 at 22:33

Χωρίς αμφιβολία όλοι οι οπαδοί των βιντεοπαιχνιδιών έχουν ένα υπέροχο τελείωμα για την χρονιά με την κυκλοφορία τίτλων όπως το Forza Horizon 5, το Battlefield 2042, το Call of Duty Vanguard ή το multiplayer του Halo Infinite. Ένας από τους τίτλους που άνοιξαν αυτή τη  χρονιά ήταν το Hitman 3 ένα παιχνίδι που είχε μεγάλη επιτυχία.

Το Hitman 3 έχει καταφέρει να σπάσει όλα τα ρεκόρ των προηγούμενων παραδόσεων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και να κάνει την IO Interactive να έχει την πιο κερδοφόρα χρονιά στην ιστορία της. Ένας από τους κύριους λόγους για αυτό το γεγονός είναι η μεγάλη υποστήριξη που προσφέρει το στούντιο στον τίτλο από την κυκλοφορία του με συνεχείς ενημερώσεις. Πριν από λίγες ώρες, ανακοίνωσαν τη διαδρομή περιεχομένου για το έτος 2 του Hitman 3.

Χάρη στη μεγάλη επιτυχία που πέτυχε το Hitman 3, το franchise του πιο διάσημου δολοφόνου στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια παίκτες σε όλη την ιστορία του ένα θεαματικό νούμερο. Αλλά ο Agent 47 έχει ακόμα να μας δώσει και άλλες περιπέτειες και από τον επόμενο Ιανουάριο μπορούμε να απολαύσουμε το νέο περιεχόμενο που θα φτάσει με το Year 2.

Στις 20 Ιανουαρίου το Year 2 του Hitman 3 θα κυκλοφορήσει και μαζί με αυτό θα φτάσει η πρώτη παρτίδα νέου περιεχομένου, το οποίο θα περιλαμβάνει υποστήριξη ray tracing και vr στον υπολογιστή. Αλλά επιπλέον, θα προσθέσει επίσης ένα νέο mode το Elusive Target Arcade.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.