Οι φήμες ότι το Call of Duty θα σταματούσε να έρχεται κάθε χρόνο είναι ψευδείς.

Published on 23 November 2021 at 01:01

Σίγουρα ακούσατε την φήμη ότι το Call of Duty δεν θα κυκλοφορεί κάθε χρόνο. Λοιπόν όπως αναφέρει ο Τομ Χέντερσον αυτό είναι ένα πλήρες ψέμα. Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, το Call of Duty ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2003 και από τότε δεν έχει αποτύχει ποτέ να εκπληρώσει το ετήσιο ραντεβού του. Έτσι χρόνο με το χρόνο συνεχίζει με τη δημοφιλή κυκλοφορία του μέχρι το 2021 με το ήδη γνωστό Call of Duty: Vanguard.

Παρά τις φήμες που ανέφερα παραπάνω ο τίτλος που και κυκλοφορεί από την Activision δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει τα σχέδιά της, καθώς φαίνεται ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε Call of Duty κάθε χρόνο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι ένα διάλειμμα ενός έτους θα ήταν καλό για τον τίτλο ώστε να είναι σε θέση να κάνει ένα πιο αξιοσημείωτο άλμα στην ποιότητα, ειδικά τώρα που μπορούμε να απολαύσουμε δωρεάν το "Warzone" .

Ακόμα και με όλα αυτά, οι πιο πιστοί του συγκεκριμένου τίτλου είναι ευγνώμονες που μπορούν να τον απολαμβάνουν κάθε χρόνο παρά το γεγονός ότι το Call of Duty: Vanguard δεν είχε μεγάλη υποδοχή..

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ενδεχομένως το έτος 2022, μπορούμε να απολαύσουμε τη συνέχεια του Call of Duty: Modern Warfare.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.