Κυκλοφόρησε φήμη ότι το WoW έρχεται στο Xbox σύντομα.

Published on 23 November 2021 at 22:30

Νέες φήμες κυκλοφόρησαν ότι το World of Warcraft: Complete Edition θα έρθει στο Xbox κάποια στιγμή στο μέλλον με πιθανή ημερομηνία της ανακοίνωσης του στα The Game Awards 2021. Το World of Warcraft είναι διαθέσιμο μόνο σε συσκευές Windows και MacOS και κάνοντας το άλμα στην κονσόλα θα μπορούσε να είναι μνημειώδες για το παιχνίδι της Blizzard.

Αν και το World of Warcraft είναι τώρα δεκαεπτά ετών, το παιχνίδι εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή MMORPGs στην αγορά και αναφέρεται τακτικά ως ένα από τα καθοριστικά θεμέλια του είδους. Ενώ η Blizzard δεν ανακοινώνει ενεργά τους αριθμούς των συνδρομητών της κάποιοι  ιστότοποι ανάλυσης δεδομένων πιστεύουν ότι οι συνδρομητές WoW εξακολουθούν να είναι εκατομμύρια. Το παιχνίδι συνεχίζει να λαμβάνει σημαντικά updates και expansions μέχρι σήμερα, με το πιο πρόσφατο το World of Warcraft: Shadowlands.
Οι φήμες για μια πιθανή έκδοση του Xbox για το World of Warcraft εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε μια διαγραμμένη ανάρτηση στο Reddit η οποία αργότερα κοινοποιήθηκε στο διαδικτυακό φόρουμ παιχνιδιών ResetEra . Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική ανάρτηση του Reddit περιελάμβανε ένα στιγμιότυπο οθόνης του πηγαίου κώδικα του ιστότοπου Xbox, το οποίο απαριθμούσε το World of Warcraft: Complete Edition στην κατηγορία "Upcoming" με ημερομηνία 9 Δεκεμβρίου. Η 9η Δεκεμβρίου είναι επίσης η ημερομηνία των The Game Awards 2021 που πάντα εκεί μοιράζονται αποκαλύψεις και ανακοινώσεις παιχνιδιών. Οι θαυμαστές τώρα εικάζουν ότι μία από αυτές τις αποκαλύψεις θα είναι το ντεμπούτο της κονσόλας του WoW στο Xbox.
Η φερόμενη διαρροή βρέθηκε με ανάμεικτες αντιδράσεις στο ResetEra. Ορισμένοι χρήστες αμφισβήτησαν πώς μια τέτοια ανακοίνωση θα μπορούσε να ληφθεί υπό το φως της τρέχουσας αγωγής που κατατέθηκε κατά της Activision Blizzard με πολλούς σχολιαστές να αναμένουν ότι μια τέτοια αποκάλυψη θα αντιμετωπιστεί με αρνητική υποδοχή και αντίδραση. Άλλοι έχουν υποθέσει πώς το WoW θα μπορούσε να λειτουργήσει στην κονσόλα. Ως τίτλος υπολογιστή, το ίδιο το παιχνίδι ενδέχεται να μην ταιριάζει φυσικά στο Xbox ή σε οποιαδήποτε άλλη κονσόλα, με πολλούς να εξαρτώνται από την υποστήριξη πληκτρολογίου και ποντικιού αλλά και mods. Το WoW έχει μια υγιή κοινότητα modding που δημιουργεί χρήσιμα πρόσθετα που μπορούν να κατεβάσουν οι παίκτες, καθώς και ολόκληρα φόρουμ αφιερωμένα σε μακροεντολές και keybindings. Κανένα από αυτά δεν θα μεταφερθεί εύκολα στην κονσόλα, γεγονός που θα μπορούσε να κάνει οποιοδήποτε πιθανό παιχνίδι μεταξύ πλατφορμών δύσκολο και άνισο.

Η Activision Blizzard δεν έχει προτείνει ότι μια έκδοση κονσόλας του World of Warcraft θα μπορούσε να έρθει, αν και είναι πιθανό τα νέα να παραμείνουν κρυφά μέχρι το μεγάλο γεγονός. Η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει στο παρελθόν ότι έχουν προγραμματιστεί νέες εμπειρίες τόσο για το κλασικό όσο και για το σύγχρονο WoW το επόμενο έτος, μαζί με ένα επερχόμενο παιχνίδι Warcraft για κινητά, αλλά μένει να δούμε αν θα μπορούσε να συμβεί ή όχι μια έκδοση κονσόλας. Όσοι είναι περίεργοι για μια πιθανή θύρα Warcraft Xbox δεν θα έχουν πολύ χρόνο για να περιμένουν να μάθουν περισσότερα καθώς η 9η Δεκεμβρίου είναι σχετικά κοντά.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.