Ο Hideo μοιράζεται πολλές λεπτομέρειες για την 17η επέτειο του Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Published on 24 November 2021 at 10:14

Ένα από τα πιο γνωστά έπη της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών γιορτάζει, και αυτό είναι ότι το Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Για πολλούς είναι η καλύτερη δόση του έπους που δημιουργήθηκε από τον Hideo Kojima και γιορτάζει 17 χρόνια από την αρχική του κυκλοφορία. Για να εμψυχώσει τους οπαδούς εκτός από την αποκάλυψη περισσότερων για την ανάπτυξη του έργου ο Hideo Kojima έχει δημοσιεύσει πολλές λεπτομέρειες και αρκετά ευτράπελα για την 17η επέτειο του Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Σε μια σειρά από tweets που δημοσιεύθηκαν στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Ιάπωνας σκηνοθέτης αποκάλυψε έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών, λεπτομερειών και ακόμη και φωτογραφιών που μας φέρνουν πολύ πιο κοντά στο πώς αναπτύχθηκε το έργο με πρωταγωνιστές το Naked Snake και την The Boss. Για παράδειγμα, εκτός από το να χρησιμεύει για να καμουφλάρει τον εαυτό του από τους εχθρούς, ο Kojima επιβεβαιώνει ότι η ομάδα ανάπτυξης εισήγαγε το σύστημα καμουφλάζ και ζωγραφικής προσώπου επειδή ήταν πολύ "μοντέρνο", κάτι που αναμφίβολα είναι αλήθεια.

Το ότι οι σκηνοθέτες μοιράζονται αυτού του είδους τις λεπτομέρειες με τους θαυμαστές δείχνει μόνο την αγάπη και την αγάπη που αισθάνονται οι ίδιοι οι δημιουργοί με τα έργα τους, κάτι που είναι απόλυτα λογικό. Χρειαζόμαστε πολύ περισσότερες από αυτό το είδος πράξεις καθώς φέρνουν το κοινό πιο κοντά στην ανάπτυξη των βιντεοπαιχνιδιών με πολύ ευχάριστο τρόπο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.