Ο δημιουργικός διευθυντής του Dragon Age αποχωρεί από την BioWare

Published on 13 December 2021 at 14:27

Ήταν δύσκολα χρόνια στην BioWare που φαίνεται να έχει βρει το σωστό δρόμο και πάλι μετά την κυκλοφορία του Mass Effect trilogy remaster και την ανάπτυξη νέων δόσεων του Dragon Age και φυσικά Mass Effect. Τώρα ο creative director του Dragon Age φεύγει από την BioWare. Μιλάμε για τον Matt Goldman, ο οποίος ήρθε στην αμερικανική εταιρεία το 1998 ως artist και ο οποίος από εκείνη την στιγμή που συμμετείχε σε πολλά από τα έργα της εταιρείας. Ο Gary McKay, διευθυντής της BioWare, ενημέρωσε τους υπαλλήλους της εταιρείας με την παρακάτω επιστολή (πηγή μέσω kotaku).

"Γεια σε όλους. Εύχομαι να είσαι καλά. Σας γράφω για να σας ενημερώσω ότι ο Matt Goldman φεύγει από την BioWare. Έχουμε καταλήξει σε αμοιβαία συμφωνία από τις δύο πλευρές και η τελευταία του μέρα είναι σήμερα. Καταλαβαίνουμε ότι η αποχώρηση του Matt έχει αντίκτυπο σε εσάς, καθώς και στην ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιών. Σας διαβεβαιώνουμε ότι η πεποίθησή μας για ένα υψηλής ποιότητας παιχνίδι Dragon Age δεν έχει αλλάξει και ότι δεν θα κυκλοφορήσουμε ένα παιχνίδι που δεν πληροί τα πρότυπα BioWare. Εμείς, συμπεριλαμβανομένης της εκτελεστικής ομάδας της EA, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ηγεσία που έχουμε εδώ στο στούντιο και στους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτό το παιχνίδι για να φέρουμε το όραμά μας σε εφαρμογή", δήλωσε ο McKay.

Προς το παρόν η BioWare δεν έχει δημοσιεύσει το όνομα του ατόμου που θα αναλάβει τη θέση του ανώτερου δημιουργικού διευθυντή που κατείχε ο Goldman μέχρι σήμερα, αν και από την καναδική εταιρεία είναι πεπεισμένοι ότι το έργο εξακολουθεί να βρίσκεται σε καλά χέρια. Εν τω μεταξύ, το Dragon Age 4 εξακολουθεί να μην έχει δώσει πάρα πολλές λεπτομέρειες μετά από αρκετά χρόνια πολύπλοκης ανάπτυξης. Έχει γίνει ακόμη και λόγος για επανεκκίνηση της ανάπτυξης λίγο μετά το ξεκίνημα της. Το Dragon Age 4 θα πρέπει να είναι ο επόμενος τίτλος της BioWare, οπότε ίσως μάθουμε περισσότερα γι 'αυτό σε κοντινές εκδηλώσεις.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.