Μια ματιά σε ένα εξαιρετικά ρεαλιστικό demo που είναι φτιαγμένο με unreal engine 5

Published on 25 November 2021 at 20:37

Η νέα γενιά κόνσολών υπόσχεται να είναι ενδιαφέρουσα στην πρόοδο των γραφικών που μέχρι τώρα δεν βλέπαμε σχετικές, ή τουλάχιστον όχι τόσο όσο τώρα. Είμαστε σε ένα σημείο όπου η εμφάνιση διαφοράς γραφικών είναι πιο περίπλοκη από τις προηγούμενες γενιές πράγμα που δεν σημαίνει ότι το άλμα στα γραφικά δεν υπάρχει και δεν είναι ισχυρό.

Εδώ έχουμε ray tracing, physics ή τους χρόνους φόρτωσης. Αλλά οι εκφράσεις του προσώπου και τα animations έχουν πλέον επιστρέψει στο προσκήνιο. Όλοι θα θυμάστε το L.A. Noire και παρόμοια παιχνίδια, αλλά μέχρι σήμερα αυτό το ενδιαφέρον για την αναδημιουργία ρεαλιστικών εκφράσεων έχει μειωθεί.

Ευτυχώς η νέα γενιά μας επιτρέπει να έχουμε αυτό το είδος εμπειρίες, και μια από τις μηχανές που είναι να ηγηθούν τα επόμενα χρόνια είναι η Unreal Engine 5. Η νέα μηχανή της Epic Games έχει δικό της σύστημα φωτισμού που ονομάζεται LUMEN, αλλά επιπλέον επιτρέπει τη φόρτωση μεγάλων assets σε πραγματικό χρόνο και με αυτό κερδίζεται σε πιο ρεαλιστικά αποτελέσματα.

Σήμερα σας φέρνουμε το demo του ZRT Face Trainer, ένα λογισμικό για να κάνετε κινούμενα σχέδια προσώπου που χρησιμοποιεί μηχανική μάθηση και ενσωματώνεται σε υπερσύγχρονες μηχανές γραφικών. Παρόλο που το Ziva RT είναι ενσωματωμένο σε άλλες μηχανές γραφικών, σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα demo στα 4K και 60 FPS που λειτουργεί με την μηχανή της Epic.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.