Το Wronged Us, ένα νέο open-world horror κάνει το ντεμπούτο του στο πρώτο gameplay του.

Published on 25 November 2021 at 08:43

Η βιομηχανία αναμφίβολα δεν είναι άγνωστη σε open world horror τίτλους  όπως το Silent Hill, το Evil Within 2 ή το The Forest, αλλά ποτέ δεν βλάπτει να έχουμε κάποια νέα εμπειρία από καιρό σε καιρό,

Πριν από αυτό το άρθρο κυριολεκτικά δεν είχα ιδέα για την ύπαρξη του Wronged Us, ένα παιχνίδι που πιθανώς προσποιείται ότι είναι ένας νέος εκφραστής μέσα στο είδος και το οποίο σίγουρα κατάφερε να κερδίσει λίγο την προσοχή μου.

Χωρίς κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας (η ιστοσελίδα αναφέρει για 2023)  και με σαφή προειδοποίηση ότι ο τίτλος βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, παρουσιάστηκε το Wronged Us. Ενας τίτλος που φαίνεται να δανείζεται κάποιες μικρές εμπνεύσεις από The Last of Us και Resident Evil, και παρόλο που είναι ακόμα νωρίς προσωπικά βλέπω πολλές δυνατότητες.

Από ό, τι μπορεί να γίνει αντιληπτό στο τρέιλερ, παίρνουμε  τον ρόλο του Ισαάκ, ο οποίος αναζητά ένα άτομο στη μέση μιας πόλης που διοικείται από φανατικούς κάποιας θρησκείας η αίρεσης και πρέπει να οπλιστεί για να αντιμετωπίσει τα τέρατα που την κατοικούν. Υπάρχει ακόμα πολλή εξέλιξη μπροστά χωρίς αμφιβολία, αλλά αν θέλετε να γνωρίζετε την εξέλιξη του τίτλου, σας συνιστώ να ακολουθήσετε τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Ο τίτλος αναμένεται να έρθει κάποια στιγμή το 2023 σε υπολογιστή και κονσόλες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.