Το Street Fighter 6 ίσως έρθει στο Xbox One και στο Xbox Series X/S

Published on 25 November 2021 at 23:04

Ο Luke είναι ο νεότερος χαρακτήρας που έρχεται στο Street Fighter 5: Champion Edition ως dLC την 29η Νοεμβρίου και θα είναι ο τελευταίος που θα φτάσει στον τίτλο που ήδη κλείνει τις πόρτες του σε περισσότερο περιεχόμενο. Είναι σχεδόν ένα ανοιχτό μυστικό ότι η Capcom εργάζεται πάνω σε αυτό που θα είναι street fighter 6. Στην πραγματικότητα ο διευθυντής της IP Takayuki Nakayama και ο παραγωγός Shuhei Matsumoto μίλησαν για την επόμενη δόση της θρυλικής IP και τη συνάφεια που θα είχε ο χαρακτήρας του Luke στην ιστορία του παιχνιδιού.

Το Street Fighter 5 ήταν  ένας προβληματικός τίτλος στην αρχή, ημιτελής, που έπρεπε να κερδίσει τους οπαδούς και πάλι παρά τη σημασία του ονόματός του. Επίσης ήταν ο μεγάλος απών του είδους στο Xbox, καθώς ο τίτλος έφτασε μόνο στο Playstation και το PC, το οποίο φαίνεται να συνέβαλε στην όχι τόσο καλή υποδοχή του από το κοινό.
Ο Matsumoto ανέφερε ότι ήδη από το 2022 θα έχουμε νέα για το επόμενο βήμα της σειράς: "Το αντίο στο Street Fighter 5 είναι περισσότερο ένα "τα λέμε σύντομα" παρά ένα "αντίο". Το επόμενο έτος θα είμαστε σε θέση να σας πούμε περισσότερα για το τι έρχεται.

Αν ακούσουμε στις φήμες (που δεν λείπουν ποτέ σε αυτές τις περιπτώσεις), το Street Fighter 6 θα έπρεπε να είχε φτάσει το 2021 αλλά ένα ρεπερτόριο αναπτυξιακών προβλημάτων θα καθυστερούσε την κυκλοφορία και θα προκαλούσε την αποχώρηση του Yoshinori Ono, διευθυντή του franchise.

Όλα φαίνεται να δείχνουν ότι η νέα δόση του Ryu και του Ken θα διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος και θα φτάσει στο Xbox One, το Xbox Series X / S εκτός από τον υπολογιστή, το PS4 και το PS5, αν και οι επιβεβαιώσεις φαίνεται να είναι πολύ κοντά.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.