Το πολλά υποσχόμενο Chorus έρχεται με νέο gameplay video!

Published on 25 November 2021 at 12:46

Η κυκλοφορία του Chorus πλησιάζει γρήγορα. Το space shooter που αναπτύχθηκε από την Fishlabs και δημοσιεύθηκε από την Deep Silver θα κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου για Xbox One και Series X|S, PC και PlayStation. Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από ένα video από το  παιχνίδι που δίνει μια επισκόπηση από τους μηχανισμούς του παιχνιδιού;

Το γνωστό IGN ανέβασε ένα αποκλειστικό βίντεο διάρκειας 8 λεπτών. Βλέπουμε τη Nara τον κύριο χαρακτήρα της περιπέτειας, στο διαστημόπλοιο της εν ονόματι Forsaken στη μέση μιας μάχης για την απελευθέρωση του σταθμού Maka Haven.Είναι μία ευκαιρία να πάρετε μια ιδέα για την ένταση της μάχης και του χειρισμού.

Από το χρονικό σημείο 7:18 στο βίντεο μπορούμε να δούμε τις πρώτες δυνατότητες προσαρμογής του αστρόπλοιου σας. Τα διαφορετικά όπλα είναι εναλλάξιμα και μπορείτε να αγοράσετε εξοπλισμό όλων των ειδών για να αυξήσετε τη δύναμη και την ταχύτητά σας κλπ.. Σαν υπενθύμιση το Forsaken είναι ένα σκάφος προικισμένο με συνείδηση που θα έχει σημαντική θέση στην πλοκή. Απολαύστε το παρακάτω βίντεο:


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.