Το Microsoft Store εμφανίζει τα πρώτα demos για τα The Game Awards.

Published on 25 November 2021 at 17:38

Σε ακριβώς δύο εβδομάδες θα παρακολουθούμε τα φετινά The Game Awards τα οποία εκτός από τη διαμάχη για την υποψηφιότητα goty για το Forza Horizon 5 που έφερε πολλές αντιδράσεις  θα μας δώσουν την ψευδαίσθηση ενός γεγονότος υψηλής προσδοκίας που "υποστηρίζεται σχεδόν " από ολόκληρη τη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών. Τα βραβεία είναι σημαντικά αλλά ακόμα περισσότερο οι ανακοινώσεις που θα συμβούν και όλες αυτές οι συνέπειες της παρουσίασης όπως προσωρινά αποκλειστικά demos.

Ήδη πέρυσι, λόγω της πανδημίας μπορέσαμε να απολαύσουμε δωρεάν demos τόσο στο Steam όσο και στο Xbox των παιχνιδιών που θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση ή που θα παρευρεθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Το Microsoft Store είναι αυτό που ξεκίνησε να προωθεί ήδη δύο από τα demos τα οποία έχουν δίπλα από το όνομα του παιχνιδιού το  "TGA21 Demo" .

Όπως μπορείτε να δείτε αυτή τη στιγμή είναι αυτά τα δύο παιχνίδια που έχουν εμφανιστεί στο κατάστημα με το αντίστοιχο demo τους "Nobody Saves the World" και "Mind Scanners", αλλά σίγουρα αναμένονται περισσότεροι τίτλοι για την επόμενη εβδομάδα, πιο κοντά στα The Game Awards. Επιπλέον, πρέπει να κάνουμε μια ειδική αναφορά στο τελευταίο, επειδή το"Mind Scanners" θα έρθει στο Xbox Game Pass σε 5 ημέρες στις 30 Νοεμβρίου.

Θα πρέπει να δούμε πόσα παιχνίδια συμμετέχουν σε αυτή την ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία και αν μπορούμε να δούμε οποιαδήποτε απροσδόκητη προσθήκη που μπορεί να τραβήξει την προσοχή μας, όπως το Stalker 2 ή το Chorus το οποίο έρχεται την επόμενη εβδομάδα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.