Οι πωλήσεις Battlefield 2042 είναι 59% χαμηλότερες από το Battlefield V

Published on 26 November 2021 at 08:55

Το Battlefield 2042 είναι το τελευταίο στοίχημα από την EA και την Dice που επικεντρώνονται σε πολλούς παίκτες, αφήνοντας εκτός το κλασικό campaign για να επικεντρωθεί στην online λειτουργία του. Δυστυχώς όμως ο τίτλος εμφανίζει σοβαρά τεχνικά προβλήματα είτε σε θέμα γραφικών είτε σε θέμα gameplay.Δυστυχώς τα κακά μαντάτα δεν έχουν τελειωμό.

Ίσως αντιμετωπίζουμε μια από τις χειρότερες κυκλοφορίες του τίτλου όσον αφορά τις πωλήσεις, καθώς αυτή η απογοήτευση από τις κακές κριτικές (τύπου και παικτών) μεταφράζονται σε πτωτική τάση στην αγορά. Σύμφωνα με τον Tom Henderson γνωστό insider και συντάκτη στην VCG οι πωλήσεις του Battlefield 2042  έχουν μειωθεί κατά 59% σε σχέση με το Battlefield V.

Προφανώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, αφού οι πωλήσεις του Battlefield V ήταν 63% χαμηλότερες αν τις συγκρίνουμε με αυτές του Battlefield 1. Όπως βλέπουμε χάρη σε αυτά τα στοιχεία, η τάση με την πάροδο των ετών είναι μια αξιοσημείωτη μείωση των πωλήσεων του έπους. Ακόμα κι έτσι πρέπει να εξετάσουμε πόσα ακριβή αντίγραφα έχει πουλήσει το multiplayer αλλά όπως φαίνεται δεν είναι στο σωστό δρόμο.

Ωστόσο όλα μπορεί να αλλάξουν κατά τη διάρκεια των μηνών με μελλοντικές ενημερώσεις στο παιχνίδι, ανοίγοντας το δρόμο για νέους παίκτες να έχουν πρόσβαση στο franchise.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.