Το Μεξικό εντάσσεται στο Age of Empires III: Definitive Edition!

Published on 28 November 2021 at 17:36

Ο πολιτισμός του Μεξικού εντάσσεται στο Age of Empires III: Definitive Editionτην 1η Δεκεμβρίου ως ο "πιο στρατηγικά ποικιλόμορφος πολιτισμός μέχρι στιγμής".
"Σε αντίθεση με οποιονδήποτε άλλο πολιτισμό στο Age of Empires III: DE, τα αναπτυσσόμενα μεξικανικά κράτη μπορούν να επιλέξουν να επαναστατούν αντί να προχωρήσουν στο  Fortress, Industrial η την Imperial Age" εξηγεί η ομάδα του τίτλου.

"Κάθε εξέγερση θα σας προσφέρει μια εντελώς νέα τράπουλα γεμάτη ευκαιρίες." Μπορείς επίσης να αντιστρέψεις αυτές τις εξεγέρσεις. "Προσθέστε ένα ολοκαίνουργιο σύνολο Ομοσπονδιακών Πολιτειών για να εξελιχθεί το gameplay σας. Ο πολιτισμός του Μεξικού μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε στρατηγική κατάσταση όπως καμία άλλη."

Ο πολιτισμός του Μεξικού έρχεται με το δικό του νέο σενάριο ιστορικών μαχών. Εάν έχετε στην κατοχή σας  το DLC United States  θα λάβετε επίσης την ιστορική μάχη "The Burning of USS Philadelphia" δωρεάν. Αν σας ανήκουν και τα δύο αυτά DLCs , θα πάρετε επίσης την ιστορική μάχη τουThe Battle of Queenston Heights. Τέλος, το νέο DLC του Μεξικού έρχεται με την εκδήλωση Fiesta Mexicana στο παιχνίδι, όπου "οι παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν σε 31 προκλήσεις στο παιχνίδι για να κερδίσουν μοναδικά εικονίδια προφίλ". Εάν ολοκληρώσετε όλες τις προκλήσεις, θα κερδίσετε "μοναδικά skins στο παιχνίδι!"

Το DLC του Μεξικού φτάνει την 1η Δεκεμβρίου στο Steam και στο Xbox Game Pass για Pc.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.